...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Вто 24 юли 2007 20:01

Извиняваите колеги ама за да не отварям нова тема ще попитам тук , въпроса ми е имали някой наблюдения над модела К800i дали го е ползвал или има приятел които го е ползвал абе въобше какви са му впечетленията от тоя телефон.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
lozanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozanov » Вто 24 юли 2007 20:17

scruc написа:Извиняваите колеги ама за да не отварям нова тема ще попитам тук , въпроса ми е имали някой наблюдения над модела К800i дали го е ползвал или има приятел които го е ползвал абе въобше какви са му впечетленията от тоя телефон.Благодаря предварително.

аз съм имал такъв и ще го оценя с едно изречение: Идеален телефон, който си заслужава всяка стотинка дадена за него!!! ако имаш изгодна оферта го взимаи без да мислеш, но обърни внимание на джойстика и копчето за снимане от страни защото те се чупят първи!! :wink:

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Вто 24 юли 2007 20:26

Благодаря колега ,всъщтност телефона е на един комшия който си взе телефона в началото на годината но понеже човека е маняк на тая тема и сега си взе някаква Нокия тип супер компютар ,и ми предлага телефончето доста изгодно а и на мен доста ми хареса,та затова се допитвам до вас за мнение.

Потребителски аватар
lozanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozanov » Вто 24 юли 2007 20:30

scruc написа:Благодаря колега ,всъщтност телефона е на един комшия който си взе телефона в началото на годината но понеже човека е маняк на тая тема и сега си взе някаква Нокия тип супер компютар ,и ми предлага телефончето доста изгодно а и на мен доста ми хареса,та затова се допитвам до вас за мнение.

Взимаи го! Модела е перфектен! :wink:

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Вто 24 юли 2007 20:32

lozanov написа:
scruc написа:Благодаря колега ,всъщтност телефона е на един комшия който си взе телефона в началото на годината но понеже човека е маняк на тая тема и сега си взе някаква Нокия тип супер компютар ,и ми предлага телефончето доста изгодно а и на мен доста ми хареса,та затова се допитвам до вас за мнение.

Взимаи го! Модела е перфектен! :wink:

Мда май така ще стане :D

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Вто 24 юли 2007 22:15

е забрави брат да споменеш че го свитна предварително от земята ама"лекичко". после не пали! ами требва му токс да пламне братец токс. / сори за спама ........../

Върни се в “ОФФ-Топик - други”