...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lozanov
- Автомобил:
- Двигател:
scruc написа:Извиняваите колеги ама за да не отварям нова тема ще попитам тук , въпроса ми е имали някой наблюдения над модела К800i дали го е ползвал или има приятел които го е ползвал абе въобше какви са му впечетленията от тоя телефон.Благодаря предварително.
аз съм имал такъв и ще го оценя с едно изречение: Идеален телефон, който си заслужава всяка стотинка дадена за него!!! ако имаш изгодна оферта го взимаи без да мислеш, но обърни внимание на джойстика и копчето за снимане от страни защото те се чупят първи!!

- lozanov
- Автомобил:
- Двигател:
scruc написа:Благодаря колега ,всъщтност телефона е на един комшия който си взе телефона в началото на годината но понеже човека е маняк на тая тема и сега си взе някаква Нокия тип супер компютар ,и ми предлага телефончето доста изгодно а и на мен доста ми хареса,та затова се допитвам до вас за мнение.
Взимаи го! Модела е перфектен!

lozanov написа:scruc написа:Благодаря колега ,всъщтност телефона е на един комшия който си взе телефона в началото на годината но понеже човека е маняк на тая тема и сега си взе някаква Нокия тип супер компютар ,и ми предлага телефончето доста изгодно а и на мен доста ми хареса,та затова се допитвам до вас за мнение.
Взимаи го! Модела е перфектен!
Мда май така ще стане

Върни се в “ОФФ-Топик - други”