Такава опасност няма ламарината там е двойна и е много здрава.mitko_an написа:Само да питам, има ли опасност пистолета за зареждане да натежи ако не се придържа и да изкриви нещо си там.
Иначи идеятя е супер и се радвам щото и аз не бях решил още каде да слагам.
Клапана за зареждане с газ при голф2 КЪДЕ ?
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
За тези, които имат теглич...
За колегите, които имат тегличи може би ще е по-добре така:
за мен не беше проблем да сложа още една планка отдругата страна на куплунга за ремаркето. Лесно се маха, ако това се наложи. На мен ми излезе - 2 лв.-планката, боядисването-не знам, 7 лв. - тръба 1,50м(8 мм), и 7 лв-зарядната чашка. А работата по монтажа от мен

за мен не беше проблем да сложа още една планка отдругата страна на куплунга за ремаркето. Лесно се маха, ако това се наложи. На мен ми излезе - 2 лв.-планката, боядисването-не знам, 7 лв. - тръба 1,50м(8 мм), и 7 лв-зарядната чашка. А работата по монтажа от мен

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Клапана за зареждане с газ при голф2 КЪДЕ ?
А дали став ана Golf III? От вътре в багажника няма къде да се бръкне за да излезе трабичката за газта и да стигне до капачката на резервоара?!
Ако има колеги с монтирано тъкова на 3-ка нека пише, че да мога да им обясня на газаджиите как да го направяр:)!
Моят клапан е в багажника и ще изям хурката скоро
Ако има колеги с монтирано тъкова на 3-ка нека пише, че да мога да им обясня на газаджиите как да го направяр:)!
Моят клапан е в багажника и ще изям хурката скоро

Върни се в “Автогазови уредби”