1 допитване за LANCIA

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 23 юли 2007 13:00

Един приятел кара такава амам комби - прокле се момчето че я взема.
Искам да оточна че колата му е запазена обаче дойде време за задни амортисиори и няма ли няма, а кадето има :lol: цифрите са невероятни.
Много готина кола но за мераклии. на него почна да му се бъзика имобилаизера и месеци мъчения. Накрая я кара някаде във костинброд да му го изолират. И някакви е такива простотии който го побъркват. патували сме много извънградско с нея и найстина има страшна возия и е много комфортна но до там и свършват плюсовете, всичко друго е минус. Като вървеж не ми харесва, тя е за дълъг път кола, не бих казал че се реже много много. Моя съвет е да стоиш далече от тоя барутняк. Поне да е 2.4 ЖТД да си заслужава до някаде, ама за тоя избушен бензин въобще не си струва.
Това е кола за мераклии.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 23 юли 2007 19:05

connor cane написа:Абе, колкото и да не искам да си го призная, радва ме тази Ланчиа. Дизайнът и е много красив (като на повечето италианки де :oops: ), интериорът е доста приятен и материалите изглеждат качествени, много екстри, мощни двигатели, добра возия... :drive
А и цената е изгодна - 4-5 К лева за 96 година с тези екстри и оборудване.
Но - ако тази кола ти харесва и си я купиш:
1. приготви се за разход 13 до 15 на 100 бензин градско - тия коне искат да ядат, пък и знаем че италианските атове са по-гладни от всички други :048:
2. поддръжка - винаги имай свободни пари (колото повече - толкова по-добре) щото частите специално за Ланчиа са доволно скъпи, а и тия каляски са си чупливи - то коя кола на 10 и повече години не се чупи де... :drive
Абе готина си е колата - хваща окото - дума да няма - а и с тия екстри...на мен ми харесва.

Ама що не земеш да си купиш един Пасат Б4 - не е толкова красив, сигурно не вози толква добре, по-слаб ще му е двигателя, забрави за такива екстри (ако ги има - не са серийни и отиваш на по-висока цена)... : vw fen
Може да не съм прав, но така мисля :012: :don't worry
колега с тоя разход :roll: май че се зима дизелка

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 23 юли 2007 20:56

Тя колко полото струва - бах ти лимузината mhihi mhihi mhihi
Цената е най-показателния фактор - :wink:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 24 юли 2007 8:48

lrlmodo написа:Тя колко полото струва - бах ти лимузината mhihi mhihi mhihi
Цената е най-показателния фактор - :wink:

:да:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Вто 24 юли 2007 9:24

Ако искаш завинаги да остане твоя, вземи я.

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Вто 24 юли 2007 21:26

batetony67 написа:Ако искаш завинаги да остане твоя, вземи я.

Абе ако е евтения какво го бърка че ще е само негова? Важното като начало да е що-годе здрава. Да не я вземеш за 2500 и още първия месец да я докараш до 4000-4500.

Потребителски аватар
realityman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот realityman » Вто 31 юли 2007 12:11

ако ще е Ланция взе ми си Делта 96-97 има вид и е спортна центие и са добри и частите не са като на Капа, ако искаш по-голяма и да вози добре Дедра 96-та също е хубава и частите пак не са скъпи като на Капа, само Капата държи такива високи цени на частите и с тоя обрате съединител и други там измислици на италианците не е много много за купуване!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 31 юли 2007 14:44

братле взимай си много здрава и икономична кола.аз карам такава понякога и съм много доволен,хем голяма хем пъргава а и има всички екстри.а и цените са им много прилични.даже съм се замислил да си продам 4-ката и да я откупя от майка ми ама неще да я дане.имаме я от 3 години и мога да ти кажа че доста здраво е направено окачването и доста подхожда на дупките по пътищата.а и мотора е 5 цилиндров при това 155 к.с

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Вто 31 юли 2007 14:47

DIABLO 666 написа:братле взимай си много здрава и икономична кола.аз карам такава понякога и съм много доволен,хем голяма хем пъргава а и има всички екстри.а и цените са им много прилични.даже съм се замислил да си продам 4-ката и да я откупя от майка ми ама неще да я дане.имаме я от 3 години и мога да ти кажа че доста здраво е направено окачването и доста подхожда на дупките по пътищата.а и мотора е 5 цилиндров при това 155 к.с

За Дедра или за Капа говориш?

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 31 юли 2007 14:54

ГLГLГL написа:
DIABLO 666 написа:братле взимай си много здрава и икономична кола.аз карам такава понякога и съм много доволен,хем голяма хем пъргава а и има всички екстри.а и цените са им много прилични.даже съм се замислил да си продам 4-ката и да я откупя от майка ми ама неще да я дане.имаме я от 3 години и мога да ти кажа че доста здраво е направено окачването и доста подхожда на дупките по пътищата.а и мотора е 5 цилиндров при това 155 к.с

За Дедра или за Капа говориш?

за каппа братле,дедрата неме радва.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 31 юли 2007 16:24

Докато дойде време колегата да вземе книжка и да си купи наистина кола, тези модели, които обсъждаме тук, ще са безвъзвратно отшумели и изгнили :idea:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”