Дръжки на Голф 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Дръжки на Голф 2
Здравеите колеги искам да попитам дали някой си е сменял оригиналните дръжки на вратите с други подобни но отварянето да е по друг начин било то като на Голф 3 или Астра. Проблема ми идва от това че палчите на дръжките ми се чупят много и съм решил твърдо да ги заменя дори съм виждал такива сменяни по нет-а. Искам ако някой е сменял да ми каже с какви да ги сменя от каква кола и да е с по малко преправяния

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
сигурно щото и аз съм здрав и на мен оригиналните ми се чупят. и затова ми писна и реших че ще ги махам и затапвам и от сега нататък с дистанционното - само се чудя кога ли ще се усуквам покрай колата и да си блъскам главата как да влезна вътре 
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
Механизма е сащия използва оригиналната машинка,само премества машинката за централното на рамото за отваряне на ръка!Слага се една пружина на ограничителя и цялата работа отива 7,8 лв на врата. Скапо ли е????
Единственото изисквание е алармата да има допълнителен канал,за да може и другата врата да се управлява от нея,но може и без тази функция примерно да се сложи бутонче в купето и от там ще е отваря електрически!На мойта кола съм направил и двата варианта,защото постоянно ги използвам и е много удобно!
Единственото изисквание е алармата да има допълнителен канал,за да може и другата врата да се управлява от нея,но може и без тази функция примерно да се сложи бутонче в купето и от там ще е отваря електрически!На мойта кола съм направил и двата варианта,защото постоянно ги използвам и е много удобно!
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Dj.Delacion написа:Механизма е сащия използва оригиналната машинка,само премества машинката за централното на рамото за отваряне на ръка!Слага се една пружина на ограничителя и цялата работа отива 7,8 лв на врата. Скапо ли е????
Добре, колега, а слагаш ли в сметката китосване и бои,труд??? на мен нем и прилича на най-евтиния вариант