паркинг светлини на Г2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Вто 24 юли 2007 21:37

Жилото на съединителя където се закача за скоростите,като си пред колата от дясната страна на скоростите така бая назад си е....ще разбереш по буксата тя е с една гумена ръкохватка с два дебелички кабела лесно се намира :!:

Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Вто 24 юли 2007 22:13

Аз имам подобен проблем, ама с голф 3, ходих да го оправят, първия път смениха датчика (ама беше в някакъв мизерен сервиз и извадиха някакъв стар датчик) и като го сложиха всичко ок, карам малко и пак не работи, ходих няколко пъти там накрая се отказаха да го оправят. След това бях в друг сервиз, те провериха казаха, че работи, пак така карах малко и гледам не работи. Не знам вече май трябва да си взимам нов датчик, ама нямам идея от къде и оригиналните дали са скъпи.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Вто 24 юли 2007 22:26

Gesha_GTI написа:Жилото на съединителя където се закача за скоростите,като си пред колата от дясната страна на скоростите така бая назад си е....ще разбереш по буксата тя е с една гумена ръкохватка с два дебелички кабела лесно се намира :!:

Благодаря :да:

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Вто 24 юли 2007 22:30

колега отгоре на скоростите е с 2 клеми за кабелни обувки. геша гти ти е писал верно / извинявам се за повторението /. дай токса на късо и ако има светло - нова машинка! ако не - жици.................... кофти! най-куцата работа е проблем с токсовете. ама има майстори / клубни/

Потребителски аватар
geogy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geogy » Сря 25 юли 2007 6:21

hristian37 написа:колеги гледам че се бъркате - и аз се обърках -нека колегата обясни кои светлини има впредвид - тези за заден ходи или тези дето се пускат с мигачите :?:

имам предвид тези който се пускат от мигачите. а и като върна контактния ключ светлините гаснат, а не минава на габарит

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 25 юли 2007 12:31

На автора на темата се извинявам за "спама" в предишните постове които не са по неговия въпрос! :)

ceza написа:Не знам вече май трябва да си взимам нов датчик, ама нямам идея от къде и оригиналните дали са скъпи.

Колега датчика до колкото знам не е скъп под 20лв би трябвало да намериш :wink:

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 25 юли 2007 12:57

Твоят колега би трябвало да изглежда така:Изображение и струва 7.00 кинта,но все пак го погледни защото има вариант може да е и такъв Изображение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”