Проблем с перка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Fifkata
Автомобил:
Двигател:

Проблем с перка

Мнениеот Fifkata » Сря 25 юли 2007 8:37

Здравеите колеги-имам малък проблем с перката и моторчето на радиатора!Колата е Golf 2 91 год., но има монтиран климатроник в Италия!Проблема е че се прецака моторчето и не мога да си намеря никъде такова моторче-всичките са нормални с две степени но не се пуска перката когато пусна климатроника!Пробвах много перки но не става-всеки казва че няма да мога да си намеря такава перка с моторче никъде :oops: Моля ви помагайте ако знаете нещо!Благодаря предварително :!:

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Сря 25 юли 2007 8:42

Елементарно - слагаш едно реле, което при включване на компресора да включва първа или втора степен на перката (по твое желание) и си готов! :wink: 5лв. и 30 мин работа. :idea:

Fifkata
Автомобил:
Двигател:

RE перка

Мнениеот Fifkata » Сря 25 юли 2007 8:53

Знам за този вариант но просто се чудех дали не може да си намеря такова моторче като това което си беше сложено в Италия!Благодаря все пак за отговора-май това ще да е решението! :idea:

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Сря 25 юли 2007 15:39

Fifkata написа:Знам за този вариант но просто се чудех дали не може да си намеря такова моторче като това което си беше сложено в Италия!Благодаря все пак за отговора-май това ще да е решението

защо да се мъчиш и ядосваш да търсиш такава перка като можеш да си го направиш по такъв лесен начин както спомена колегата Vento.ако все пак си намериш такава перка ще ти искат някоя космическа сума

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”