Някой ми надрал колата - взета от боя и ударена отзад

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Някой ми надрал колата - взета от боя и ударена отзад

Мнениеот zaro » Сря 25 юли 2007 9:17

Та някой много важен тип ми одрал колата нощеска. От лявата страна през цяло - преден заден калник и двете врати. После драскал и по задния капак, който междуд другото си беше надран още от италия. та сега вече е като някоя индииска плетеница. mhihi Ама има поне на 5 места драскано само по капака. И са едни дебели мазни и дълбоки драскотини, направо ме боли сърцето.
Не мога да разбера тая кола кво му е пречила на някой. В интерес на истината не се ядосах много. Майната му. Като има комплексари с толкова малко акъл и смелост да ми кажат нещо директно а се занимават с глупости, няма проблеми. Ама не мога да разбера как може такова нещо.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Днес, 03.02.2008 година, след като чак декември сколасах да я вкарам на боя колицата отидох да си я взема, готова, изпъната, запалих си я и точно след 100 метра покрай оградата на сервиза едно момче с едно БМВ реши да ми даде начален тласък за потегляне. Резултата - одрана задна броня. Е тва е карък :cry: :cry: :cry: :cry:

Последна промяна от zaro на Чет 03 яну 2008 16:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Сря 25 юли 2007 9:26

От това спасението е единствено - саморазправа...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 25 юли 2007 9:27

Кажете едно съжалявам де. :insane

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 25 юли 2007 9:31

Съжалявам, пълно е с маймуно-човеци :evil: , които освен такова развлечение за вечерта(да рушат) друго не могат да измислят.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 25 юли 2007 9:33

жалко за колицата. завиждам ти, че си го приел сравнително спокойно. напоследък често си мисля кое провокира насилието в нашето ежедневие и струва ли си да се поддадеш на чувството за мъст. не мога да отговоря еднозначно.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 25 юли 2007 9:34

L&R написа:Съжалявам, пълно е с маймуно-човеци :evil: , които освен такова развлечение за вечерта(да рушат) друго не могат да измислят.

така е ********** :censored: :censored: :censored:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 25 юли 2007 9:35

BECK0 написа:От това спасението е единствено - саморазправа...

Някой ми влиза в положението. Между другото имам един тъп съсед дето го мисля за виновен. Много е прост и оня ден се конфронтирахме и мисля че е напълно спосебен да го направи. Като го видя ще го питам. Той има навика да не отговаря на въпросите, та ако си замълчи милата му таратайка ще я споходи същата участ. Много странното е че аз спирам пред едно читалище, дето е точно до блока ми и колата ми е под прозореца. та там има една оградка дето е прекъсната да излизат децата. и аз винаги спирам така че да не запушвам входа. Обаче другите дето спират пред мене много често го запушват. та и вчера имаше някаква бангийка точно от пред пред входа. И слизам аз със бащами и той беше на някаде аз на другаде и се спряхме да си поговориме и гледам някой до колата ми. беше тъмно вече но беше дребен човек, по всяка вероятност жена. Та му казах на баща ми че някой ми ръчка по колата и че отивам да го пребия и си тръгнах, амам не видях да и е имало нещо на колата, но все пак беше тъмно.
та си мисля че може и да е някоя учителка от читалището, въпреки че тя предната кола пречеше, амам беше неква достатъчно надрана бангия и може да е реши8ла да си го изкара на моята.
Само разсъждения.
Сега се чудя дали в бул Инс ще ми обърнат внимание. Как мислите?

Потребителски аватар
teko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teko » Сря 25 юли 2007 9:35

BECK0 написа:От това спасението е единствено - саморазправа...

Не винаги :) бяхме на пикник,и колата я намерих "разкрасена"- оказа се,че е дело на щерка ми,решила да порисува с пиронче,няма още 5г,да я пребивам ли :?

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 25 юли 2007 9:36

ми без да питаш в БулИнс няма ти обърнат внимание :wink:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 25 юли 2007 9:36

много гадно колега, и аз скоро почуствах тази тръпка

Изображение

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 25 юли 2007 9:40

:( Много гадно, колега. Тия завистливи копеленца са си е*али майката... :roll:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 25 юли 2007 9:42

Мойто е повече. Вижте пичове, знам че това е поредната подобна тема дето след малко си заминава в забрава докато не се пусне нова такава, но оя пускам за разпускане малко, дето се вика да счупиме гипса и да чуя вашето мнение по въпроса какво би подтикнало някой да направи това нещо. Сега се сетих че онзи ден някой се беше изхрачил на колата. Завижда ли ми нещо, какво. не съм имал конфронтация с никой месеци наред. не мога да разбера.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Сря 25 юли 2007 9:43

И мене ме издраха пред училище .... някой завистлив съученик... имах подозрения, но ходи го докажи. Бул Инс покрива всичко, не се притеснявай, но аз сега се местя в ДЗИ, че по евтино :)

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Сря 25 юли 2007 9:45

Гадна случка !!! Но вече нищо не ме учудва, защото е пълно в всякакви ненорламници, които гледат да ти образуват само нерви !!! Нали знаете на '' Вуте му е най-добре кога на съседа му е зле'' !!!

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 25 юли 2007 9:49

zaro написа:какво би подтикнало някой да направи това нещо

има хора, които тръпнат с нетърпение да почустват много тежък удар в главата, за това така правят :066: :082:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”