! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Чет 05 юли 2007 8:17

threeseries написа:Колегите от Шумен да се пазят от червено BMW318 с рег. Н 7047 АК. Две руси пачи на две кръстовища, почти две ПТП-та, на първото не спиране на знак Стоп, навторото завой на дясно без мигач еб***и пачите загубени кой им дал книжка на тея, добре че имам ABS иначе щях да имам страхотни главоболия де** козите му загубени. Изпилих гумите де**а.

Такива с лопата да ги ринеш... аз така на кръговот на руския наближавам една вечер ама жива кола няма- то 12-1 часа и гледам един Фият идва в дясно и спря да ме изчака. Тъпака му тръгна точно когато го наближих.. в последствие едни спирачки, много се изнервих.. оказа се, че е един дядо, я ме видял я не ама му спрях едвам на 5-10 санта от бронята, изкара ми акъла. Добре, че не обичам да приказвам по телефона и 100м преди кръговото ми звъннаха, казах че шофирам и затворих..

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 05 юли 2007 10:11

Току що един л.йнар с Октавия сив металик 6286 ме засече на Шел Младост - кръстовището - идиота от лентата за наляво се престрои в посока Младост и засече мен и един Мерцедес - трябваше да го кача върху острова за безопасност и да си сцепи тъпата тиква - ама можеше да избере да се качи върху моята кола :( Та за тоя - :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou:

vento5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vento5 » Чет 19 юли 2007 6:40

М-да, позабравил съм ги тия вълнения :) . Днес видях на живо как ги правят нещата у наше село. БМВ 3-ка някаква с потъмнени джамеци не спря напълно на Стоп. Аз бях с колелото и се разхождах бавно по тротоара, че ми се схвана седалището :D , и току що бях минал покрай един полицай на мотор, който се беше закротил в пряката. 300 метра след кръстовището БМВ-то беше застигнато, кротко спря и пича си чакаше в колата. Полицая слезе от мотора, говори нещо с водача, върна се до мотора и извади големия тефтер :D . Нямаше "Ама ти знаеш ли кой съм аз", "На ти 20$ да пиеш едно кафе" или нещо от сорта. Не съм сигурен за размера на глобата, ама мисля, че е трицифрена, а и точки има :? . Та много бих искал да видя тая картинка някой ден и по родните пътища

П.п. Действието се развива в Монреал

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 19 юли 2007 9:18

Хубаво пишете вие за водачите на МПС,ама хайде нека и аз да ви пиша пък каква заплаха за сигурността на движението създават тези които уж го контролират и профилактират-пътните полицаи.
В мерака си да те изненада на скришно място и да те засекат я без колан ,я без гащи ,я без аптечка,я без презерватив.....няма значение без какво!!!!!...важното е да си без........те застават на такива места ,че като им изскочиш едвам успяваш да ги заобиколи.
Доказателство....Повечето от вас познават Варна и особено района около гарата.Пътят който отива към Морска гара има доста остър десен завой и после ляв(към Морска администрация).Острият десен завой завършва с маркировка за пристрояване за право за завой на ляво.
И сега внимавайте.Полицаите спират проверяваща кола точно в лентата за пристрояване направо,а тя се вижда след като минеш средата на завоя!!!!!
[b]Резултата....излизаш от завоя с около 40-50 км и.....изведнъж насреща полицейска кола и....... ааааа да цунеш полицая по дупето докато наведен пише поредния акт!Варненци със сигурност ще се сетят за каква ситуация пиша!

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 23 юли 2007 19:11

Ето един от поредните идиоти на пътя..Кой го е пуснал да мине преглед? Как може така да се носи по пътя ...То има една приказка " По външността на колата можеш да кажеш какъв човек я кара"

Изображение

Изображение

Изображение

:не: :screwy

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 25 юли 2007 10:18

[quote="VW-fenka"]Ето един от поредните идиоти на пътя..Кой го е пуснал да мине преглед? Как може така да се носи по пътя ...То има една приказка " По външността на колата можеш да кажеш какъв човек я кара"

Изображение

На тоя колата му сякаш е била държана при африкански слон в размножителен период.....бая е чукана отзад...и то якооооо!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 25 юли 2007 20:26

Преди няколко дни минавах през Радомир,там точно в началото на града правеха ремонт на пътя и поради тази причина беше пуснато само едното платно.Точно минавах срещу Лук ойл-а в края на града когато от бензиностанцията изкочи изневиделица някакъв ОЛИГОФРЕН с някаква пи*а въшка-даже необърнах внимани какъв модел,тоя боклук засече един спускащ се по инерция тир Скания,който за да не мине директно през малоумника наби спирачки и зави в насрещното платно,там се движех аз а пред мен имаше Волга с ремърке.Пича с Волгата реагира мигновено и наби спирачки,аз също се мушнах до него в крайно дясно,разминахме се с камиона на сантиметри,а тоя боклук необърна капка внимание-бях с баба ми и тя женицата се потресе от случилото се,а ония изчезна надолу и неможах да го стигна да му размажа главата проста!!! :evil:

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 25 юли 2007 23:10

da6o_amvr написа:тоя боклук засече един спускащ се по инерция тир Скания,

:офф
Тировете НЕ се пускат по инерция,щот няма спиране с тея 40-тина тона :roll:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 26 юли 2007 10:16

Asen_D написа:

ОФФ: Има спиране споко mhihi mhihi mhihi в някоя къщичка :D

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 27 юли 2007 21:06

Asen_D написа:

Добре,де-"докато тира се спускаше на скорост по наклона" ,но това ли е най-важното :lol: :wink:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 14 авг 2007 7:36

Внимание - чистокръвен олигофрен зад волана на микробус Фиат Дукато Макси - тъмносин , няма такова ла.но /казвам го като шофьор с 19 годишен стаж / засече ме и после след сигнал звуков с цел да предотвратя ПТП - натиска спирачки и застава на средата и набива постоянно спирачки при опит да го изпреваря :censored: Номера е С 1175 ВА :udivitelna :udivitelna :udivitelna

Потребителски аватар
J'N
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот J'N » Вто 14 авг 2007 7:39

веселин написа:Внимание - чистокръвен олигофрен зад волана на микробус Фиат Дукато Макси - тъмносин , няма такова ла.но /казвам го като шофьор с 19 годишен стаж / засече ме и после след сигнал звуков с цел да предотвратя ПТП - натиска спирачки и застава на средата и набива постоянно спирачки при опит да го изпреваря :censored: Номера е С 1175 ВА :udivitelna :udivitelna :udivitelna

Пълно е с такива дебили! Важното е да не се палиш, той ще си намери майстора :)!

Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Вто 14 авг 2007 16:55

На един светофар някъде през нощта тъкмо светва зелено и аз завивам на ляво, отсреща има едно такси, което ми се видя, че е спряло и тръгвам да завивам, той пак си седи и точно като бях почти завил тръгва и за малко не ме удря. Сега осъзнавам, че грешката е моя, ама след като тва става спира и през страничното стъкло стреля по мен :shock

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Вто 14 авг 2007 17:12

ceza написа:На един светофар някъде през нощта тъкмо светва зелено и аз завивам на ляво, отсреща има едно такси, което ми се видя, че е спряло и тръгвам да завивам, той пак си седи и точно като бях почти завил тръгва и за малко не ме удря. Сега осъзнавам, че грешката е моя, ама след като тва става спира и през страничното стъкло стреля по мен :shock

Много кофти тръпка....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 14 авг 2007 17:14

ceza написа:На един светофар някъде през нощта тъкмо светва зелено и аз завивам на ляво, отсреща има едно такси, което ми се видя, че е спряло и тръгвам да завивам, той пак си седи и точно като бях почти завил тръгва и за малко не ме удря. Сега осъзнавам, че грешката е моя, ама след като тва става спира и през страничното стъкло стреля по мен :shock
с какво стреля? уцели ли?

Върни се в “Пътеводител”