pinokio, от казаното до тук разбирам, че ти си изпатил , за което съжалявам. Благодаря ти за съветите, всеки съвет е добре дошъл.
Прав си да се ядосваш. Аз нямам 1500лв. Дано не се налага да търся.
Ще споделя с теб нещо, може да не искаш, но ще го направя.
Казвам се Гергин, Сашо (Александрина) се казва дъщеря ми, на 9м.
Вярвам, че sasho06 ми носи късмет. Та какво исках да напиша.
Моят опит ми показа до сега, не че съм голям 29г. Аз когато купувам нещо винаги много избирам, да е ново, да е последна дума на техниката, проучвам ,чета, питам, пестя до лудост стигам. Нормално за хора с ограничени финанасови възможности, ще се съгласите. И така е било, но какво говорят фактите.
1.Телевизор sony, 29,плосък екран и т.н- дефект в производството
2. Пералня, горение 1200об. отлож. старт, и т.н всичко мечта-проблем мести се при центрофуга над 1000об. от сервиза казват нормално за модела и т.н Приятели вдигат рамена.
3.Хладилник ..... и т.н нова технология, горение, не с фреоа а газ- пука и трудно се спи. Било нормално. Приятели вдигат рамена, срещало се при тях.
4.Печка с водна риза, локал парно- ври, прави въздуш. джоб т.с издава дразнещи звуци.
Има още но това са по скъпите. За изборът отделих месечни проучвания и лишения т.н. Резултатът е налице.
С колата започнах по вече познатия път. Избирах, избирах и миналия Петък шефа каза, нямаме работа ще трябва да напуснеш. Да, аз мръзнех по спирки, работех допълнително, пестене, и родители помогнаха за пари за кола и точно вече се бях настроил за спокоиствие: хубава работа, кола, риболов, деца, обзавеждане и т.н търси нова работа, пак свиване и......
Хубав подарък и направих за рождения ден.
Защо написах всичко това?? Защото ми е тежко от нашата държава(визирам и мнението ти за "гордия собственик") и защото това е първото нещо което купувам без много да му мисля и знам, че всичко ще е наред.
А защо съм горд, много просто: Защото се променям. Купих си кола без да я гледам много, много.
П.П Сега като, чета колеги, абе Аз да не откачам ????:maaad: