mod edit: dobrinb
Проблема ми се реши като си прегледах системата от турбото - интеркулера- колекторите ,имах дупки и от там се губеше налягане
аз имам същия проблем със същия двигател, но на Голф3 - и не само на скорост - и на свободна - повече от 3400 оборота не вдига - след това почва да прекъсва сякаш няма гориво. като падне малко надолу - на 3100 оборота пак тръгва - и така се клати. утре имам час за диагностика - ако ми решат проблема - ще споделя от какво е било. да знаеш само не търси проблема при филтрите - моите всичките са чисто нови...790616 написа:Имам пасат комби на 5та а понякога и 4та предавка стига до 3500 оборота и не може по-вече. диагностика не показва нищо някой можели да ми помагне. и от къде да си намеря литература за този мотор /подробна/
Ivani4 написа:Rabbit_TDI написа:По кое се познава че е тя![]()
Знаята на никс-а ли ще крадеш?![]()
да споделя - при мен проблемът се оказа третата дюза - някакъв иглен датчик е дал фира и след 3000 оборота почва да лъже компа и респективно да обърква работата на помпата. както се казва - на печелившите - ЧЕСТИТО!!! втора употреба не мога да намеря за сега, а нова - най-евтиното, което съм намерил, е 565 лв за оригинална (606лв стандартна цена в СакарАуто) от СтивиАуто - с връщане на старата дюза. така че - нека те проверят дали не ти е и на теб това проблема - дано да не е...., че...drju написа:аз имам същия проблем със същия двигател, но на Голф3 - и не само на скорост - и на свободна - повече от 3400 оборота не вдига - след това почва да прекъсва сякаш няма гориво. като падне малко надолу - на 3100 оборота пак тръгва - и така се клати. утре имам час за диагностика - ако ми решат проблема - ще споделя от какво е било. да знаеш само не търси проблема при филтрите - моите всичките са чисто нови...790616 написа:Имам пасат комби на 5та а понякога и 4та предавка стига до 3500 оборота и не може по-вече. диагностика не показва нищо някой можели да ми помагне. и от къде да си намеря литература за този мотор /подробна/
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта