Трябва да си взимам някакъв плеър за колата, понеже пазара е залят с "най-яките марки" се разрових и поразчетох из нет-а и се спрях да тази марка. Чета само суперлативи, целта им не е 100000000 вата, а качество, което е водещо за мен.
Оттук и няколко въпроса:
Къде в БГ се продават тези плеъри?
Има ли яка надценка тук и по-добре ли е да си го взема от щатите?
БГ плеърите Накамичи имат ли нещо общо с истинското Накамичи?
Препоръки за модел?
Плеъра ще бъде в Г3 като приемам и предложения за изграждане на хубава система....примерно Плеър+говорители в табло+говорители в вратите и т.н
Накамичи
- ishodov
- Автомобил: Passat Corrado
- Двигател: BMR 2007 VR6 1994
- Контакти:
накамичи е едно от най -доброто да не кажа най -доброто в бг накамичи можеш да си взенеш в софия от rnb audio, а в пловдив има един сервиз за аларми и кар аудио на кукленско шосе до боша казва се ЕМК и там мисля има , а за модел CD 700 e the bset ма и цената е сериозна иначе в щатите всичко е на доста по - добра цена разгледаи в onlinecarstereo.com
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Geleto написа:wili98 написа:малко свръх прехвалени ми идват..
ма щом си решил...
Много е вероятно да си слушал лекцията на един незабравим член!![]()
![]()
ммм да...
и кат го чух после "перфектният" саунд, и се убедих, че с накшими от битака за 50 кинта, един усилвател, и колони за 300 кинта.. /демек за около 450 кинта/ ще направиш 10 тина пъти по-добро звучене от туй накамичи...
Мисълта ми отива натам, че кат ще даваш 400-500 кинти за ЦД.. дето нема почти никви настройки /освен лепенка НАКАМИЧИ/ ще требе да се изръсваш още поне по 300-400 кинта за съответните колони и то за чифт

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:11, променено общо 1 път.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Мен Накамичи не ме радват никак....по дизайн....някви са ми стил 90-те,но пък звука им е определящ за мястото което заемат в аудио средите.Ако трябва да съм честен никога не бих сложил такова нещо в колата ми по простата причина,че има достатъчно фактори,които да ми развалят "качествения" саунд.Другото което е че при такъв тип плеъри е задължително ползване на висок клас говорители (предна линия минимум 1000лв) качествени ампове,суб и т.н. демек не всичко се крие в плеъра,ами и въс всички компоненти и работата отива дебела... 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Нии .. трудно ще пише щото пие ракии по морето
та .. аз ще го заместя..
няма как да чуеш перфектен саунд вили поради простата причина че нии няма цд има касетка .. ако е бил със цд чеинджъра може и да си дочул нещо.. но за толкова пари толкова..
Ники.. баце ЦД-300 вървят по 220$
ЦД-400 360-390$
цд-500 - ~430$
нататъка ти е ясно..
кар саунд с много добро качество има бол.. пари да имаш..
Бекер колега е друга работа.. там цените са извънземни но качеството е ....
мога да ти дам пример с Б&О до колкото знам на по новите фауве-та и ауди-та те правят озвучението... чух скоро едно ТТ с Б&О и останах потресен от качеството.. но цената... както казва джерами кларксън.. абе .. найстина ли трябва да споделя и това ?
Попринцип за най-ниския клас препоръчват Alpine CDE-9846, единствения проблем е че понякога имат проблеми с копчетата
+ Това най-важното са говорителите ..
както бяха казали на едно друго място .. ако ще и Б&О да е .. като му боднеш едни сони-та ще изпляка на умряло
за хубав плеър.. хубави говорители + кабели + захранване и тн
дано да съм помогнал малко... но ако наистина искаш нещо качествено.. мисля че змея е твоя човек които наистина може ад ти даде доста компетентно мнение .. Нии също
за а разбереш кое е хубав звук и кое е ПИкня трябва да ги чуеш и 2-те неща.. както направи нии със сони-то си ..
купи си някакво цд сони.. чу го и го псуна за продажба 
та .. аз ще го заместя..
няма как да чуеш перфектен саунд вили поради простата причина че нии няма цд има касетка .. ако е бил със цд чеинджъра може и да си дочул нещо.. но за толкова пари толкова..
Ники.. баце ЦД-300 вървят по 220$
ЦД-400 360-390$
цд-500 - ~430$
нататъка ти е ясно..
кар саунд с много добро качество има бол.. пари да имаш..
Бекер колега е друга работа.. там цените са извънземни но качеството е ....
мога да ти дам пример с Б&О до колкото знам на по новите фауве-та и ауди-та те правят озвучението... чух скоро едно ТТ с Б&О и останах потресен от качеството.. но цената... както казва джерами кларксън.. абе .. найстина ли трябва да споделя и това ?

Попринцип за най-ниския клас препоръчват Alpine CDE-9846, единствения проблем е че понякога имат проблеми с копчетата
+ Това най-важното са говорителите ..
както бяха казали на едно друго място .. ако ще и Б&О да е .. като му боднеш едни сони-та ще изпляка на умряло

дано да съм помогнал малко... но ако наистина искаш нещо качествено.. мисля че змея е твоя човек които наистина може ад ти даде доста компетентно мнение .. Нии също
за а разбереш кое е хубав звук и кое е ПИкня трябва да ги чуеш и 2-те неща.. както направи нии със сони-то си ..

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”