Въпрос за бензиновата помпа на GOLF 3 GTI (2E)
- steff_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за бензиновата помпа на GOLF 3 GTI (2E)
Различава ли се от тази на 1.8 моното, и ако се различава то може ли да се замини с друга(ако може-с каква)? Другия ми въпрос е има ли бушон за бензиновата помпа там където са другите, и ако има възможно ли е ако той е изгорял затова да не върти? Може да е глупав последния въпрос ама вчера като си сменях осветлението на врътките за парното и припалих колата да поработи малко (че не бях я карал цял ден) и както си работи без проблем и изведнъж просто си спря и повече не пална, като се заслушах установих че помпата не се чува т.е. не работи.
- venc_i
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бензиновата помпа е захранена през реле и предпазител, релето при контакт подава за 1 сек. захранване до помпата и след това чака до запалването, релето / кл. 85/се замасява от компа, а за работа компа активира намотката чак когато получи сигнал от датчика на хол.
А дали са еднакви помпите незнам, знам че подават гориво няколко пъти повече от необходимото, но дали са взаемозаменяеми, незнам
А дали са еднакви помпите незнам, знам че подават гориво няколко пъти повече от необходимото, но дали са взаемозаменяеми, незнам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”