Нова придобивка

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Dart
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dart » Сря 25 юли 2007 17:20

Колега , не се вързвай - винаги има хора , които правят така , че да вгорчат живота на другите. Това за теб си е нова кола и действително ти си гордият и собственик - парите са изкарани по честен начин. Ако беше от "бизнесмените" можеше да караш и " Бугати - Вейрон " , но за колко ли време ? Така , че , карай си колата и не съжалявай за парите , които , ще похарчиш по нея - в живота освен мъки и работа трябва да има и удоволствия , колкото и да са малки!

Потребителски аватар
The Corrupt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Corrupt » Сря 25 юли 2007 17:47

:welcome_to_group

Потребителски аватар
lyubo_di
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubo_di » Сря 25 юли 2007 19:12

Човек (Сашо07), аз по принцип рядко пиша и повече си чета, но казаното от теб наистина ме ... провокира, или разчувства, както искаш. Вярвам, че нещата ще се оправят в живота ти. Понякога има поръчки и работа, понякога не. Не се коси, щом си свикнал да работиш и щом си човек на място, а ти изглежда си, всичко ще се нареди и не само лесно ще си намериш работа, но и ще напреднеш бързо. Не си го слагай на сърце. Печка или хладилник се купуват, ама ако си скъсаш нервите не можеш да си вземеш нови. Колкото до колата - гаранции няма, и нова да е пак може да ти дава маса проблеми, и стара да е - да излезе "желязна". Както казахо колегите, важното е, че си я взел със сърце и си си я харесал. Дори и да даде някои и друг проблем лека полека ще си я оправиш, но щом си я харесваш - и ще си я караш, и ще си я правиш с кеф. А ако много го мислиш и смяташ, най-много после да те е яд. Безаварийни и напред.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Чет 26 юли 2007 10:23

Благодаряви.
Знам, че сте прави за всичко което сте писали, оценявам факта, че сте седнали и драснали тези редове. Това ми говори, че по някакъв начин съм Ви накарал да се замислите над написаното от мен. Tова не е малко.

Сега се сещам за един действителен разговор м/у майка ми и една стара съседка, много стара едва ходи, тиха, скромна, блага и отрудена жена, които звучи в този смисъл.
-та тази стара баба чула случайно как синовете и снахите и, една вечер с познати, съседи и приятели на маса се смеели и говорели каква била изкуфяла, как оня я лъжел, как друг я лъжел, как дала на тоя та на друг, кои я преметнал и т.н и т.н. Бабата много се натъжила и не мигнала цяла нощ...... Разговорът с майка ми траял само 2-3мин. , Та какво искам да ви кажа. Накрая бабата казала на майка ми, дословно: "Саше, Саше. Цяла живот съм помагала на хората с каквото мога и мислех, че в техните очи съм добра. А през цялото време аз съм изглеждала глупава." Разплакала се жената и си тръгнала.

Това е заключението на една 80 годишна старица, оженена насила, тормозена и бита, погребала син и натирена в една стая от три етажната си къща. Която, поне от както аз се помня, не е подминала и куче.

Та питам се така от време на време, като се сетя за тази баба:
- Аз добър ли съм или глупав???
- А вие??

Последна промяна от Гергин на Чет 26 юли 2007 12:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Чет 26 юли 2007 12:22

sasho07 написа:Благодаряви.
Знам, че сте прави за всичко което сте писали, оценявам факта, че сте седнали и драснали тези редове. Това ми говори, че по някакъв начин съм Ви накарал да се замислите над написаното от мен и това не е малко.

Сега се сещам за един действителен разговор м/у майка ми и една стара съседка, много стара едва ходи, тиха, скромна, блага и отрудена жена, които звучи в този смисъл.
-та тази стара баба чула случайно как синовете и снахите и, една вечер с познати, съседи и приятели на маса се смеели и говорели каква била изкуфяла, как оня я лъжел, как друг я лъжел, как дала на тоя та на друг, кои я преметнал и т.н и т.н. Бабата много се натъжила и не мигнала цяла нощ...... Разговорът с майка ми траял само 2-3мин. , Та какво искам да ви кажа. Накрая бабата казала на майка ми, дословно: "Саше, Саше. Цяла живот съм помагала на хората с каквото мога и мислех, че в техните очи съм добра. А през цялото време аз съм изглеждала глупава." Разплакала се жената и си тръгнала.

Това е заключението на една 80 годишна старица, оженена насила, тормозена и бита, погребала син и натирена в една стая от три етажната си къща. Която, поне от както аз се помня, не е подминала и куче.

Та питам се така от време на време, като се сетя за тази баба:
- Аз добър ли съм или глупав???
- А вие??

На мен ми стига и един човек да каже , че съм добър, а не глупав и другите не ме интересуват, а още по-важно е какъв се чувстваш ти.
В Булгаристан за съжаление е така в момента- вълчи времена.
Сега ще ни разревеш тука целия форум. :weep: :drinking: :weep: :weep:

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Чет 26 юли 2007 12:23

Честито и от мен САШО07, всичко материално би могло да бъде поправимо, здравето и нервите обаче не!
Горе главата, здраве в семейството и много безаварийни :D

Гергин

Мнениеот Гергин » Чет 26 юли 2007 12:46

На мен ми стига и един човек да каже , че съм добър, а не глупав и другите не ме интересуват, а още по-важно е какъв се чувстваш ти.
В Булгаристан за съжаление е така в момента- вълчи времена.
Сега ще ни разревеш тука целия форум. :weep: :drinking: :weep: :weep:

Няма, няма :wavecry :wavecry
- "Москва не вярва на сълзи" :предавам се :beer

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Чет 26 юли 2007 13:00

Честито sasho07. Взел си страхотна кола и ти пожелавам да си я караш дълго и безаварийно.Разбира се че от време на време ще се налага да влагаш някой и друг лев в нея, но както са казали мъдрите хора "кеф цена няма". Щом колата ти харесва и си щастлив че си я купил, и аз съм щастлив с теб. Това че живееме в скапана държава не означава че трябва да подминаваме всички радости в живота. Радвай се на малките неща и големите ще дойдат успоредно с тях. Ти си добър човек :bowdown :bowdown ...Карай и се радвай...едно голямо :beer от мен

Гергин

Мнениеот Гергин » Чет 26 юли 2007 13:06

dlug написа:Честито sasho07. Взел си страхотна кола и ти пожелавам да си я караш дълго и безаварийно.Разбира се че от време на време ще се налага да влагаш някой и друг лев в нея, но както са казали мъдрите хора "кеф цена няма". Щом колата ти харесва и си щастлив че си я купил, и аз съм щастлив с теб. Това че живееме в скапана държава не означава че трябва да подминаваме всички радости в живота. Радвай се на малките неща и големите ще дойдат успоредно с тях. Ти си добър човек :bowdown :bowdown ...Карай и се радвай...едно голямо :beer от мен

Голямо наздраве и от мен, dlug. :drinking: Там поне съм силен :084: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Чет 26 юли 2007 13:39

:welcome_to_group : vw fen :yeaha: : vw fen :welcome_to_group

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”