Колко вдига Golf 4 101 к.с.???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

............

Мнениеот XIKS » Сря 25 юли 2007 23:15

нито знам кво караш нито ме интересува аз съм си взел тва което искам да си взема и съм си много доволен 10.5 -11 градско газ до 13 с клима .......не съм състезател и за тва съм си взел кола с тоя двигате........за кривия двигател :lol: нема кво да ти кажа ти си разбирач и си знаеш.........ше ти направя клипче как и за колко ше ги дигне 190 като трагна за морето................е ако има попътен вятър де
mhihi .......а за околовръсното с 185 май не си от най УМНИТЕ сори за главните ма тва си е мойто мнение .............

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 26 юли 2007 8:55

Чудя се и се мая ,колко народ трябва да изгине по пътищата за да се разбере,че за нашите коли всяка скорост над 140 е изключително рискова и то не само за водача на автомобила....със сигурност не сте събирали парчета от човешки тела и да се чудите кое на кого е,не сте виждали разкъсано на две детско телце ....но нищо продължавайте да опитвате и със 190 и със 200 па може и с 250.....но все пак хазарта се играе със собствени пари,а не с парите на тези срещу тебе.....същото важи и за хазарта с онова тъй сложно и тъй нетрайно нещо наречено ЖИВОТ.....

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот XIKS » Чет 26 юли 2007 9:56

joker написа:Чудя се и се мая ,колко народ трябва да изгине по пътищата за да се разбере,че за нашите коли всяка скорост над 140 е изключително рискова и то не само за водача на автомобила....със сигурност не сте събирали парчета от човешки тела и да се чудите кое на кого е,не сте виждали разкъсано на две детско телце ....но нищо продължавайте да опитвате и със 190 и със 200 па може и с 250.....но все пак хазарта се играе със собствени пари,а не с парите на тези срещу тебе.....същото важи и за хазарта с онова тъй сложно и тъй нетрайно нещо наречено ЖИВОТ.....

НАПЪЛНО Е ПРАВ КОЛЕГАТА...за тия дето кара като луди като немислите за себе си то мислете за другите поне............

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Чет 26 юли 2007 9:59

едно време , като деца спорихме кои ще вдигне по-голяма скорост ладата ,вартбурга , москввича, шкодата....за съжаление много "деца" има по пътищата и натискат педала с крак и с празна глава , за какво ти е да караш с 200?????????!може да се повозиш със самолет вдига 900 км в час ,все пак удоволствието се изпитва по скоро от бавното каране , високата скорост само натоварва организма , има много "деца" , които няма да ме разберат , за съжаление на притежателите на голф им се носи славата на невъзпитани водачи, не знам защо ---аз не съм съгласен с това мнение , а клуба трябва да играе и възпитателна роля , никой няма полза от високата скорост , всеки може да кара бързо и да се утрепе ,понякога не мога да си обясня някои неща ?

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Чет 26 юли 2007 11:19

pinokio написа:едно време , като деца спорихме кои ще вдигне по-голяма скорост ладата ,вартбурга , москввича, шкодата....за съжаление много "деца" има по пътищата и натискат педала с крак и с празна глава , за какво ти е да караш с 200?????????!може да се повозиш със самолет вдига 900 км в час ,все пак удоволствието се изпитва по скоро от бавното каране , високата скорост само натоварва организма , има много "деца" , които няма да ме разберат , за съжаление на притежателите на голф им се носи славата на невъзпитани водачи, не знам защо ---аз не съм съгласен с това мнение , а клуба трябва да играе и възпитателна роля , никой няма полза от високата скорост , всеки може да кара бързо и да се утрепе ,понякога не мога да си обясня някои неща ?

Чета с удоволствие този и по-горния постинг и се радвам искрено,че сред форумците доминират интелигентните и разумни хора.....едно е да се "дръпнеш" с някого на специално пригодена за целта писта ,когато по твое желание рискуваш САМО собствения живот(макар,че според мен любителските "дърпания" са доста нелеп начин да си търсиш най-малкото инвалидната количка,ама пусти адреналин като напира и през ушите......ех младост ,младост) и друго да си пробваш максималната скорост на обичайните маршрути,пък били те и автомагистрала,където с в компанията на доста нищо неподозиращи твои колеги.......
На никого не налагам мнение,ама толкова много съм видял със собствените си очи,че дори и 1/1 000 от това не ви пожелавам да видите.......
PINOKIO съвсем точно и с език на професионален състезател ви казал,че удоволствието е от ТЕХНИЧНОТО кормуване, завои,серпентини....това е майсторството,а не газта до упор.....
Абе като секса бе колеги.....Може ли 30 минути(дай боже и повече!) да лашкаш монотонно без поне да смениш позата....то иначе става като фуражомелка

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 26 юли 2007 12:28

joker написа:
pinokio написа:едно време , като деца спорихме кои ще вдигне по-голяма скорост ладата ,вартбурга , москввича, шкодата....за съжаление много "деца" има по пътищата и натискат педала с крак и с празна глава , за какво ти е да караш с 200?????????!може да се повозиш със самолет вдига 900 км в час ,все пак удоволствието се изпитва по скоро от бавното каране , високата скорост само натоварва организма , има много "деца" , които няма да ме разберат , за съжаление на притежателите на голф им се носи славата на невъзпитани водачи, не знам защо ---аз не съм съгласен с това мнение , а клуба трябва да играе и възпитателна роля , никой няма полза от високата скорост , всеки може да кара бързо и да се утрепе ,понякога не мога да си обясня някои неща ?

Чета с удоволствие този и по-горния постинг и се радвам искрено,че сред форумците доминират интелигентните и разумни хора.....едно е да се "дръпнеш" с някого на специално пригодена за целта писта ,когато по твое желание рискуваш САМО собствения живот(макар,че според мен любителските "дърпания" са доста нелеп начин да си търсиш най-малкото инвалидната количка,ама пусти адреналин като напира и през ушите......ех младост ,младост) и друго да си пробваш максималната скорост на обичайните маршрути,пък били те и автомагистрала,където с в компанията на доста нищо неподозиращи твои колеги.......
На никого не налагам мнение,ама толкова много съм видял със собствените си очи,че дори и 1/1 000 от това не ви пожелавам да видите.......
PINOKIO съвсем точно и с език на професионален състезател ви казал,че удоволствието е от ТЕХНИЧНОТО кормуване, завои,серпентини....това е майсторството,а не газта до упор.....
Абе като секса бе колеги.....Може ли 30 минути(дай боже и повече!) да лашкаш монотонно без поне да смениш позата....то иначе става като фуражомелка
Налага се пак да се поклоним - няма как :bowdown :bowdown :bowdown :Mr Green Fun :beer
Има 3 компонента, които са определящи за бързото каране:
1. Шофьорските способности и опит на водача
2. Възможностите на автомобила - най-вече изправни ходова част, спирачки и гуми
3. Съсъоянието и натовареността на пътя
С други думи - ако се усещаш достатъчно опитен и добър, а не да се подмокряш , но пак да настъпваш, щото си мъж, ако колата ти е изправна откъм горепосочените показатели и ако пътя позволява - карай и с 250 - скопростта сама по себе си не пречи. Убива самонадеяността, некъдърността и несъобразителността на водача.
А удоволствието от карането можеш да го изпиташ и със 60 км/ч - стига да имаш достатъчно акъл за това. :banana :drive :016:

Потребителски аватар
ugly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ugly » Чет 26 юли 2007 13:26

golfarata написа:ей х намали малко бе брат........ караме по-големи и пак 190 ме боли главата а 200 е за секунди брат - кво са 101 кс.? 1,8 ми............

И моя АФТ прави 180 на газ. Какво толкова чудно има?

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 26 юли 2007 13:58

Моя прави на газ малко над 190, пробвах само веднъж на най-новата отсечка от магистрала Хемус, край Шумен и т'ва беше.Само наближи 6000 оборота.Знам си какво може колата и толко.Нито карам така, нито се опитвам да карам.

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Чет 26 юли 2007 14:19

[Има 3 компонента, които са определящи за бързото каране:
1. Шофьорските способности и опит на водача
2. Възможностите на автомобила - най-вече изправни ходова част, спирачки и гуми
3. Състоянието и натовареността на пътя
С други думи - ако се усещаш достатъчно опитен и добър, а не да се подмокряш , но пак да настъпваш, щото си мъж, ако колата ти е изправна откъм горепосочените показатели и ако пътя позволява - карай и с 250 - скопростта сама по себе си не пречи. Убива самонадеяността, некъдърността и несъобразителността на водача.
А удоволствието от карането можеш да го изпиташ и със 60 км/ч - стига да имаш достатъчно акъл за това. :banana :drive :016:[/quote]

А аз се възхищавам на точните и ясни формулировки на безопасното шофиране!!!!!!!Ееееех дано повече хора мислят като теб!!!! :deal :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 26 юли 2007 14:58

Мойта прави 230 на газ... :evil:

п.п. Издържал съм курс за камикадзе...

п.п.п. абе хора къде в България развивате тея скорости бе :?:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 26 юли 2007 15:02

Така и така оспамихме темичката :oops: :oops: :oops: - аз съм на 24 години, и по принцип за хора на моята възраст е нормално да настъпват повечко и да карат безрасъдно. Рецептата - да караме АБД-та. :lol: :Mr Green Fun :heeeavy metal Аз с моето повече от 130-40 не правя, и то в редки случаи - по магистрала Тракия или Хемус, когато времето и пътя позволяват - обикновено го застопорявам на 120 и си свиркам :034:
Над 1100 - май бяха 1143 души, са намерили смъртта си в автомобилни катастрофи в БГ за 2006. За тази година вървят с 20% повече. Аман от откаченяци, дето карат с 300, изпреварват като идиоти и се мислят за безсмъртни заради системите за безопасност в мощните си коли. При удар с над 120-30 нищо не те спасява от погребване в затворен ковчег - ако ще и 1000 въздушни възглавници да имаш. :bishop
Когато някой се напие като свиня, качи се на колата си и се забие с 200 в дърво - проблема си е изцяло негов - той може да прави с мизерния си живот каквото поиска. Но трагедията е, че в повечето случаи пострадали - убити или осакатени за цял живот - са невинни хора! :censored: :не:

:офф За максимална скорост - за 1,4 АБД мога да гарантирам, че е маалко над 155 км/ч - нямам оборотомер, ама явно се включи прекъсвач на тази скорост - само веднъж пробвах - за спорта :oops: :oops:

spam Петък е близо :beer :Mr Green Fun :guinnes :kiss_ohaa:

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Чет 26 юли 2007 15:29

.лошото е че 99% от катастрофите стават от глупост , а още повече е че тя е проява на един човек , а потърпевшите са повече - едва ли има човек , който да не се страхува и мисля, че зайчетата , които карат безумно са с не по малко страх в себе си , и шанса да си избият комплекс пред някого ги погубва , лошото е , че всички сми застрашени от подобни безумци , едва ли е лесно да се превъзпита човек с шофиорска книжка , но ....най големиат % от нещастните случаи е заради високата скорост , а тази тема трябва да е във всички форуми , дори и в техническия , защото със стара и счупена кола си е безумие да се кара дори и със 100....пред очите ми се е губил цял голф влизащ под каросерията на камион

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 26 юли 2007 16:31

:lol: :lol: :lol: :lol: ще си правя квот си искам :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://vwclub.bg/~tyan/Vento/052207131838.jpg

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Чет 26 юли 2007 16:39

Tyan написа::lol: :lol: :lol: :lol: ще си правя квот си искам :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://vwclub.bg/~tyan/Vento/052207131838.jpg

браво , ръкопляскания от мене ....ама май горивото ти свършва на снимката , ако караш к тази скорост и направиш снимката лично ти , тогава те признавам , направо си за цирка

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 26 юли 2007 16:43

как няма да свърши като при такива скорости ми харчи само 15 на сто :) и мноо ясно че аз съм снимал ..обикновенно даже карам и с крак през прозореца :)

http://vwclub.bg/~tyan/Gonki/08082006.avi

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”