Странното е че се случва един път на 20 дни примерно,като запаля и педала остава долу или се връща съвсем малко.Днеска пак ми направи подобен проблем, само че педала се връщаше нормално, но като че ли не искаше да захапе... колата тръгва савсем лекичко губи обороти и гасне...
Пробвах и с много газ положението е същото, падат оборите и гасне.Отделно да не говориме че се излагам като манекенка с опел тигра на Солунска...

Проблем със съединител...?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: Проблем със съединител...?
Bate Pepy написа:Отделно да не говориме че се излагам като манекенка с опел тигра на Солунска...

Същата работа беше и при мен на полото ми. С атоматично жило беше то (80 лв) ,но реших да си взема регулируемо за 25 лв (от Ауто +) дет се вика да пробвам да не е от жилото ,че така си и бях решил. Последните 10 000 км ги минах с обикновеното регулируемо жило и нямаше и спомен от старите аномалии
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем със съединител...?
Дай малко инфо кво е Полото брат???Bate Pepy написа:Странното е че се случва един път на 20 дни примерно,като запаля и педала остава долу или се връща съвсем малко.Днеска пак ми направи подобен проблем, само че педала се връщаше нормално, но като че ли не искаше да захапе... колата тръгва савсем лекичко губи обороти и гасне...
Пробвах и с много газ положението е същото, падат оборите и гасне.Отделно да не говориме че се излагам като манекенка с опел тигра на Солунска...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”