???смяна задни дискове Г3???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 26 юли 2007 20:16

kam_tod написа:
andro_ написа:
ishodov написа:лагери skr 29.8 x2
накладки pagid 50+

Леле как са те одрали :( ...
Имал си пари,дал си.

Е ти що не му каза цени, ами чака да си купи и да ти каже, та да коментираш после, че са го одрали?
Нали затова е този форум - да си помагаме.
Браво, баце!

Защо да му давам цени?Преценил е,че това са добри и качествени компоненти за него и си ги е купил.Какъв е смисълът да му дам цени на неща,които после няма да му харесат?
Нещата,които си ги е купил той са маркови и съответно по-скъпи.Лошо няма,просто намен ми се вижда скъпо.

Всеки сам си решава как да поддържа автомобила си.Магазини има бол,с обикаляне или няколко обаждания по телефона се сондират цените,преценява се и се купува след това.

Когато ви се налага нещо по автомобила,първо проверете дали в Еуратек нямат същата част,но за Шкода.Моите наблюдения показват,че повечето части са малко по-евтини,отколкото в Хаас,а все пак са оригинални :wink:

Потребителски аватар
ishodov
Автомобил: Passat Corrado
Двигател: BMR 2007 VR6 1994
Контакти:

Мнениеот ishodov » Чет 26 юли 2007 20:22

баце кажи в плд къде има по евтини магазини тогава поне за в бъдеще да знаеме да ходим там и да не се набутваме говорим за тея марки дето съм писал не за некви китайски боклуци щото имаше и по евтини варианти ма аз зех от скъпите

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Чет 26 юли 2007 20:45

andro_ написа:Защо да му давам цени? :shock .........Нещата,които си ги е купил той са маркови и съответно по-скъпи.Лошо няма,просто намен ми се вижда скъпо.

Всеки сам си решава как да поддържа автомобила си.Магазини има бол,с обикаляне или няколко обаждания по телефона се сондират цените,преценява се и се купува след това.

Когато ви се налага нещо по автомобила,първо проверете дали в Еуратек нямат същата част,но за Шкода.Моите наблюдения показват,че повечето части са малко по-евтини,отколкото в Хаас,а все пак са оригинални :wink:

Е това трябваше да го кажеш в самото начало. А ако имаш информация за цени и качество, трябваше да я споделиш.
Ама ти си знаеш.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 26 юли 2007 21:28

ОК,аз не исках да правя на никого реклама,но според мен добър магазин с нелоши цени и качествени стоки е Авточасти Илиев.
Друг нелош магазин е този на Д&Н сервиз.
Друг добър магазин е Ауто 1 (не ауто +,въпреки,че много от стоките има се припокриват).
Големият играч в Пловдив е Еуро 07 - заредени са яката,за да убият конкуренцията,някои цени са им много ниски - пример са италианските части по спирачната система Тръстинг (ако колегата от темата си беше взел такива накладки,щеше да плати 20 лв по-малко,качеството е отлично).
Манимпекс също ми харесват.

За стартери и алтернатори горещо препоръчвам ПИВ (PIV) Ауто на Авксентии Велешки.Собственика е един мнооого готин пич.

Личното мое мнение е,че Ауто + слагат доста надценка на някои артикули.Мнението си е мое и не бива да служи за меродавно :wink: .

За себе си пазарувам само от тях.

За всяка конкретна част си има конкретен магазин,където е най-изгодно и най-качествено,въпреки че качество и БГ пазар не вървят ръка за ръка.

Най-хубавото обаче си остава в Хаас и Порше БГ.Оригиналното е най-хубаво,драги момци и момици.

Последна промяна от andro_ на Пет 27 юли 2007 14:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пет 27 юли 2007 12:38

Благодаря за изчерпателния отговор. :kef: Колегите от Пловдив сега да четат и да си правят сметката.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”