Въпрос за Green Card ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Чет 26 юли 2007 20:55

ми с/у едни $10000 и аз бих се навил да се подпиша :lol: .Тия пари тука се правят за 2-3 месеца като се понапънеш.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 26 юли 2007 20:56

VW-fenka написа:
niikoo_1 написа:Кво ше правите в тая Америка бе хора, долара евтин и е пълно с мангали (т.е мексиканци) :twisted:

А какво ше праа в България... Моля без спам ...наистина ви моля...не съм пуснала темата ей така искам информация и помощ ,а не да отговарям на въпроси какво ще правя там :evil:

Ми успех тогава ви пожелавам,
пробваите и с работна виза.
Само небеше нужно да ми отговаряш така злобно :idea: :!: ясно :!: щото не ти спамя по темата.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 26 юли 2007 20:58

sooni написа: ако си студентка колежке ще ти е 1000 пъти по-лесно заминаването

Да ,студентка съм и мисля там да карам магистратура....Въпреки,че с химия е доста трудно :roll: Но ще пробвам разбира се :D И ние няма да се отказваме...просто няма какво да правим тук, нито има добра реализация нито сме държава на място :?

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Чет 26 юли 2007 21:00

VW-fenka написа:

Да ,студентка съм и мисля там да карам магистратура....Въпреки,че с химия е доста трудно :roll: Но ще пробвам разбира се :D И ние няма да се отказваме...просто няма какво да правим тук, нито има добра реализация нито сме държава на място :?
ти много сериозни пранове си си направила,учене и реализация.Не искам да те отказвам но сащ не е това което е била,в момента сме в рецесия и всички които сме тук го усещаме по един или друг начин.Накратко реализацията е доста по трудна от преди,и не си прави планове и илюзий защото има възможност да останеш много разочарована

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 26 юли 2007 21:02

niikoo_1 написа:Ми успех тогава ви пожелавам,
пробваите и с работна виза.
Само небеше нужно да ми отговаряш така злобно :idea: :!: ясно :!: щото не ти спамя по темата.

Мерси...ще пробваме и така :roll:
Не съм ти отговорила злобно, а ти отговорих на въпроса с въпрос ...написах това за спама,защото знам какво се получава понякога :lol:
Дано не се сърдиш... Не съм искала да те обидя :handshake

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 26 юли 2007 21:06

landwarrior написа:ти много сериозни пранове си си направила,учене и реализация.Не искам да те отказвам но сащ не е това което е била,в момента сме в рецесия и всички които сме тук го усещаме по един или друг начин.Накратко реализацията е доста по трудна от преди,и не си прави планове и илюзий защото има възможност да останеш много разочарована

Знаем ,че е трудно колега, не си правя илюзии ,че е лесно. Лесно няма никъде. Имаме познати там, но в България рецесията ти убива желанието за всичко ..По-добре да се трудя в USA,защото знам,че ако си упорит и конкурентно способен живееш по-нормално :wink:...Другият вариант е Англия :P

Потребителски аватар
sooni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sooni » Чет 26 юли 2007 21:20

VW-fenka написа:

към 3000-3200лв.излиза за студент зависи ква възраст си/ако си към 30 или над шанса намалява
питай в някоя фирма/студенски бригади или нещо от сорта

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 26 юли 2007 21:58

съвет от мен,по добре Англия че е по-наблизо.Малко по-трудно и по-скъпо е ама си заслужава

п.п.

по въпроса ви от снощи,днес съм питал кой ли не за билетите,е повярвай ми целнали сте най-неподходящия момент.Засега немога да помогна колкото и да се мъчих днес с доста хора да намерим някъкво решение.Цифромания :idea: :!: :idea:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 26 юли 2007 22:05

LILO&STICH написа:съвет от мен,по добре Англия че е по-наблизо.Малко по-трудно и по-скъпо е ама си заслужава

п.п.

по въпроса ви от снощи,днес съм питал кой ли не за билетите,е повярвай ми целнали сте най-неподходящия момент.Засега немога да помогна колкото и да се мъчих днес с доста хора да намерим някъкво решение.Цифромания :idea: :!: :idea:

spam Мерси,че си проверил LILO... намериха ни билети от Лондон пак на WIZZAIR za 320 евро отиване и връщане..перфектната оферта за този момент, резервирахме ги... ! 8)

А ако не стане за Хамерика ...заминаваме за Лондон и точка :D

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Чет 26 юли 2007 22:13

Абе продължават тия наивности с разни посреднически простотии. За зелена карта се кандидатства в края на годината (към ноември или октомври най-рано). Всичко става през специална страница - от сайта на американското посолство със сигурност има линк. Пращаш данните безплатно и без проблеми. Всякакви други посредници с "плюсове и минуси" са трампаджии - ако някой е толкова тъп, че да не може да мине без тия посредничества, той няма никакъв смисъл да ходи в САЩ.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 26 юли 2007 22:15

mx3333 написа: За зелена карта се кандидатства в края на годината (към ноември или октомври най-рано). Всичко става през специална страница - от сайта на американското посолство със сигурност има линк. Пращаш данните безплатно и без проблеми.

Това исках да разбера , колега ! Сега ми стана ясно!
Мерси на всички :wink:

Моля темата да се заключи , научих необходимото! :lock:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пет 27 юли 2007 6:16

VW-fenka написа:По-добре да се трудя в USA,защото знам,че ако си упорит и конкурентно способен живееш по-нормално :wink:...Другият вариант е Англия :P

Сори за спама , но ако си упорит може да живееш нормално и в Нигерия даже ;)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 27 юли 2007 7:13

Stoi написа:
VW-fenka написа:По-добре да се трудя в USA,защото знам,че ако си упорит и конкурентно способен живееш по-нормално :wink:...Другият вариант е Англия :P

Сори за спама , но ако си упорит може да живееш нормално и в Нигерия даже ;)

Може разбира се.... Но в България няма да е 100% !!! :wink:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 27 юли 2007 7:34

VW-fenka написа:Моля темата да се заключи , научих необходимото! :lock:

:lock:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”