Мнение за "Наводнени автомобили"
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Мнение за "Наводнени автомобили"
Около наводнениията из европа, и предимно в Германия се чува че пазара на автомобили втора употреба ще се напълни с "наводнявани автомобили", и може би на доста ниски цени. Как мислите дали си струва да се вземе кола, която е била залята от вода и след това да си я "реставрираш"? Възможно ли е да се използва отново двигателя на такъв автомобил?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за "Наводнени автомобили"
mafiota написа:...Как мислите дали си струва да се вземе кола, която е била залята от вода и след това да си я "реставрираш"?
Лоша идея, трябва да бягаш далеч от наводнявани коли - генератор на кофти дефекти в последствие!
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за "Наводнени автомобили"
L&R написа:mafiota написа:...Как мислите дали си струва да се вземе кола, която е била залята от вода и след това да си я "реставрираш"?
Лоша идея, трябва да бягаш далеч от наводнявани коли - генератор на кофти дефекти в последствие!

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
DAXC написа:През 2005 година имаше наводнения в Германия и Австрия. Познавам хора които са си купили наводнени автомобили. След освжаване автомобилите ги пуснаха в движение. Вече втора година се движат безаварийно. А още по-хубавото е, че автомобилите им излязоха чуствително по-евтино.
Всичко е доста относително...аз също знам няколко които се движат с такива автомобилиедна-две години без особени проблеми, но знам и такива които още на 6-ия месец почнаха с главоболията (и то никак не малки).

Да не говорим че ако искаш все пак да имаш шанс с колата трябва да я разглобиш на съставни части, да я изчистиш и пак да я сглобиш.....мааааааааалко е трудоемко

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
mafiota написа:dlug написа:.........Да не говорим че ако искаш все пак да имаш шанс с колата трябва да я разглобиш на съставни части, да я изчистиш и пак да я сглобиш.....мааааааааалко е трудоемко
Безплатен обяд никои не ти дава!
Е така е, прав си...спор няма. Аз също бих се потрудил, не би ми попречило, но винаги остава едно "но", т.е. въпреки целия труд пак може да имаш лееек проблем. Но въпреки всичко като се замисля ако ми изпадне такъв автомобил сигурно бих си го купил

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”