iphone в БГ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пет 27 юли 2007 10:43

Човека с блог-а не го вземам и аз за #1, но го пуснах като пример, защото няколко пъти съм попадал на забележки по темата Епъл/Апъл.

Генри при руснаците е по-скоро въпрос на политика - правили са някаква реформа и така са го наложили. Не знам самите те не се ли чувстват тъпо.

Аз няма да се учудя, ако не след дълго се появи и ново откритие - например, че BMW е БиЕмДабълЮ. Или че Рихард Вагнер всъщност е Уогнър :)

Hi-Fi как е последно - ХайФи или ХайФай?

(вече съвсем се отдалечих от темата, ама нали сме в офтопик все пак - получават се лирически отклонение)

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 27 юли 2007 10:49

mx3333 написа:Човека с блог-а не го вземам и аз за #1, но го пуснах като пример, защото няколко пъти съм попадал на забележки по темата Епъл/Апъл.

Генри при руснаците е по-скоро въпрос на политика - правили са някаква реформа и така са го наложили. Не знам самите те не се ли чувстват тъпо.

Аз няма да се учудя, ако не след дълго се появи и ново откритие - например, че BMW е БиЕмДабълЮ. Или че Рихард Вагнер всъщност е Уогнър :)

Hi-Fi как е последно - ХайФи или ХайФай?

(вече съвсем се отдалечих от темата, ама нали сме в офтопик все пак - получават се лирически отклонение)

Темата на мен лично ми е безкрайно интересна, но мисля, че всеки момент или ще се заключи, или ще ни изтрият мненията, или ще ни препоръчат да преминем на лични ;)

колкото до Hi-Fi - би трябвало да е ХайФи, щото идва от High-Fidelity.. но всъщност се произнася ХайФай

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пет 27 юли 2007 13:01

спамете/спорете спокойно, днес е петък и разрешавам :lol:

аз си отговорих на моя въпрос така или иначе, нет разкодиране-нет iphone

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пон 30 юли 2007 9:25

http://www.tgdaily.com/content/view/33127/128/

Изглежда не само нашите ГСМ оператори се престарават с цените.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”