На моето голфче 3 има климатик но няма филтър за купето.
Под капака за чистачките има само решетка, а къде се е чуло и жидяло климатик без филтър.
Вече нещо замириса на лошо а и не охлажда както трябва.
Моля помогнете да си намеря филтъра.
Къде ми е филтъра?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
първо виж дали има вътре едно моторче и една рейка и респективно една дупка в мрежата за да се показва рейката оттам.
това е сигнал за допълнително вграждан климатик-като моя. няма да пасне кутия в тоя случай защото оригиналната клапа външен/вътрешен въздух се командва вакуумно за да не пречи тая рейчица точно...
импровизирай....успех.
това е сигнал за допълнително вграждан климатик-като моя. няма да пасне кутия в тоя случай защото оригиналната клапа външен/вътрешен въздух се командва вакуумно за да не пречи тая рейчица точно...
импровизирай....успех.

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sceko написа:Ми то тоз Голф няма дае клапа за смяна на потока въздух- вътрешен и външен, или поне няма копче.
Климатика е с две степени Norm и Max.
Васко няма ли някой като тебе във Варна да ми види колата,шибедаха и той е счупен.
Въобще стандартно изпълнение.
Ми земи ела на някоя от сбирките във Върна, може пък и някой да ти даде акъл. Общо зето сяка неделя от 18ч. сме на полигона под хотел Далас. zaio_baio има също проблем със шибидаха и е замислил една далавера, но това само на бира се коментира

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
бутона МАХ ти затваря клапата на купето и започва да ти върти въздуха които е в купето.
бутона НОРМ ти вкарва само възду отвън.
върху решетката не можеш да сложиш оригинален филтър, защото тои е доста по голям или поне два пъти поо голям от решетката, не може и да се преправи !!!
слагаи си вата или нещо друго и караи, за сажяление няма друго решение , а и не си заслужава да е непременно с оригиналния филтър разлика няма!!!!
бутона НОРМ ти вкарва само възду отвън.
върху решетката не можеш да сложиш оригинален филтър, защото тои е доста по голям или поне два пъти поо голям от решетката, не може и да се преправи !!!
слагаи си вата или нещо друго и караи, за сажяление няма друго решение , а и не си заслужава да е непременно с оригиналния филтър разлика няма!!!!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: эээ
valeri1 написа:Трябва да има под решетката на чистачките
Колега, ти четеш ли преди да пишеш?
Айде виж горните постове и м икажи на лично ако имаш желание да си изтрия мнението, за да можеш да изтриеш и ти твоето.
И аз като теб имах мрежа и допълнително слагана клима и махнах мрежата и сложих кутия и филтър от Г3,която оригинално е била с клима,силиконирах под нея/кутията/ и нямам проблем вече 2 година
За 25лв я купих от колега от форума*да те питам на газ караш ли и ако Да като освободиш от скорост играят ли ти оборотите за секунда да не би от кутията да ми е проблема 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”