запитване за поло 1.3 пълен инжекцион 92 година
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
запитване за поло 1.3 пълен инжекцион 92 година
днес си проверявах масло вода тоест ротинните работи и какво ми трекна да запаля колат аи да отворя капачката на главата сещате се наали за наливане на маслото. И какво стана колата започна да работи неравномерно, а от дупката дето е капачката започна да тегли въздух слисъл нещо като вакъм става това нормално ли е,аз знам че когато колата е заминала започва да духа не да дърпа въздух

- bbboiko2004
Нещо не разбрах питането:oops: ...Притесняваш се дали мотора е тръгнал,или от това че като си отворил капачката мотора е загубил обичайния си ритъм?
Ако е второто-не е проблем-на капака на главата има един щуцер с един маркуч,който влиза в кутията на възд.вилтър.Сложен е там ненапразно...
Като отвориш капачката-все едно този щуцер го няма,а налягането в самия мотор се променя-оттам идва това което те притеснява
Ако е второто-не е проблем-на капака на главата има един щуцер с един маркуч,който влиза в кутията на възд.вилтър.Сложен е там ненапразно...
Като отвориш капачката-все едно този щуцер го няма,а налягането в самия мотор се променя-оттам идва това което те притеснява
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Когато буталото слиза надолу в картера се получава налягане,а когато се качва нагоре вакум.За да не се получават такива работи са сложили маркуч за подкартерни газове който влиза във въздушния филтър,след като си махнал капачката на главата всмукване и изсмукване е започнало и през нея.Тоест според мен всичко работи нормално.bbboiko2004 написа:имаш предвид че е започнало да дърпа въздух и от там ли защото то не духа а смуче
- bbboiko2004
...
колега ти си златен мерси бях си изкарал акала мислех че сладката ми количка е заминала 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”