добър футболист ама верно е хипер тъп и нагъл

DragoGT написа:погледнете неговата гледна точка
"когато стигнеш моето равнище тогава ми говори..."
щото нали знаете че на един мач има толкова по-добри играчи и по-добри специалисти колкото публика има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на мен би ми писнало постоянно хора които не се занимават с футбол (запалянковци журналисти ) да ми казват какво да правя и как да играя и т.н.
що някой не отиде да каже на жан тод как да води екип
а тук всеки журналист специалист след мача как не трябвало да се построи отбора как не знам си какво
а си остава просто един от много гледащи играта...
България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах много малък.
Kozunak написа:DragoGT написа:погледнете неговата гледна точка
щото нали знаете че на един мач има толкова по-добри играчи и по-добри специалисти колкото публика има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на мен би ми писнало постоянно хора които не се занимават с футбол (запалянковци журналисти ) да ми казват какво да правя и как да играя и т.н.
а тук всеки журналист специалист след мача как не трябвало да се построи отбора как не знам си какво
На журналистите това им е работата колега, да коментират, да дават оценки и да бъдат обективни и критични.След като той явно допуска грешки и не си ги признава не са му виновни журналистите.И Жан Тод е далеч по различен тип човек, не са съпоставими никак нещата.Той се оака на няколко пъти.Първо нямаше да се връща в България щото е обиден, после се молеше да се връща и си забрави сърденето, после ползваше нечувани (даже и някои от тях незаконни) привилегии като гражданин, държеше се безумно с разследващи журналисти (които пак повтарям просто си вършат работата) и аудитория като цяло, и сега пак сме му виновни.То на кривата ракета и космоса и пречи.И след сички тия работи ние кво да му благодарим, че го има ли?Загуби уважението на много хора.Това е истината за мен.
а когато го тресна уж токаDragoGT написа:Kozunak написа:DragoGT написа:погледнете неговата гледна точка
![]()
![]()
![]()
![]()
На журналистите това им е работата колега, да коментират, да дават оценки и да бъдат обективни и критични.След като той явно допуска грешки и не си ги признава не са му виновни журналистите.И Жан Тод е далеч по различен тип човек, не са съпоставими никак нещата.Той се оака на няколко пъти.Първо нямаше да се връща в България щото е обиден, после се молеше да се връща и си забрави сърденето, после ползваше нечувани (даже и някои от тях незаконни) привилегии като гражданин, държеше се безумно с разследващи журналисти (които пак повтарям просто си вършат работата) и аудитория като цяло, и сега пак сме му виновни.То на кривата ракета и космоса и пречи.И след сички тия работи ние кво да му благодарим, че го има ли?Загуби уважението на много хора.Това е истината за мен.
странно тогава защо само някои БГ журналисти "мрази"....![]()
а за привилегии и т.н.
ако е за синята лампа мда това е така
ама пък и не забравяй как за малко да го накарат два пъти да плаща данъци и го изкараха разбойник за тая работа....
... разсъждава живата футболна легенда Стоичков.
10000000000000000000000000000% съм съгласен с теб СЕЛТА(к)connor cane написа:Абсолютен кретен е Ицето - дума да няма - неповторим тъпак - пълен гьон.
Беше велик футболист, но този талант му е даден от Бог, а Йохан Кройф го откри за големия футбол. Щото таланти много, ама не им ли се даде шанс за изява, си остават да ритат на по селските стадиони. И какво направи Ицо - вместо да целува ръка на гениалния холандец, той го оплю и се скара с него.
Сега е просто поредния некъдърен треньор - въпрос на време е да го изгонят и от Селта.
Прости му, Боже, той не знае какво върши и говори - просто е прост - това е.![]()
![]()
DragoGT написа:Kozunak написа:DragoGT написа:погледнете неговата гледна точка
![]()
![]()
![]()
![]()
странно тогава защо само някои БГ журналисти "мрази"....![]()
а за привилегии и т.н.
ако е за синята лампа мда това е така
ама пък и не забравяй как за малко да го накарат два пъти да плаща данъци и го изкараха разбойник за тая работа....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта