Бензиностанции Еко - качествена ли е нафтата?
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най добрата нафта в момента в БГ. До преди месец и нещо карах само с нея и съм много доволен.Само че Лукоил с тази промоция на карти за отстъпка от 5 ст. ме привлече като клиент.И бих казал че нямам оплаквания за сега,а аз пътувам много.Еко Елада баламосват народа с някъкви сладоледчета и безалкохолни но не щат да правят отстъпки от цената на горивото иначе веднага се връщам при тях !
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
flash написа:Дайте БГ карта на тези бензиностанции
Много други също питаха - ето ви линк към сниманите карти на Еко (това е от брошурките, дето ги получихме заедно с картите) -

- urbanwax
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласен съм абсолютно с колегата всичко е въпрос на късмет.
Аз лично съм зареждал почти на всички вериги: Шел - доста е зле нафтата, ОМВ, ЕКО и Лукоил смея да кажа че почти не намирам разлика може би Лукоилската е една идея по добра като вървеж за колата но и с нея харчи една идея повече /или поне така ми се струва до колкото съм тествал/.
Проблем е че на много места лъжат с литрите най-вече в Лукоил но и на ЕКО ми се е случвало! На ОМВ смея да кажа че не ми се е случвало но може да ми е просто такъв късмета!
Аз лично съм зареждал почти на всички вериги: Шел - доста е зле нафтата, ОМВ, ЕКО и Лукоил смея да кажа че почти не намирам разлика може би Лукоилската е една идея по добра като вървеж за колата но и с нея харчи една идея повече /или поне така ми се струва до колкото съм тествал/.
Проблем е че на много места лъжат с литрите най-вече в Лукоил но и на ЕКО ми се е случвало! На ОМВ смея да кажа че не ми се е случвало но може да ми е просто такъв късмета!
не знам защо всички сте не доволни от шел.аз зареждам само от там в-пауър дизел и съм много доволен от вървежа и разхода на колата.и преди когато карах бензинова кола пак от там зареждах в-пауър и пак бях мноо доволен.случи ми се да заредя няколко пъти на лукойл....неам думи даде ми ебати разхода и колата спря...да върви.
Върни се в “Дизелови агрегати”