Ама реално от конвейра никога не е слизало Vento Limited Edition.....
Венто
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Серийно май няма такова... Поне никъде не съм виждал наживо и по каталози. Но нека и колеги да кажат де....
Последна промяна от Vento на Пет 27 юли 2007 19:02, променено общо 1 път.
-
Бако
- Автомобил:
- Двигател:
Купето ми е GL Някво луксозно изпълнение - Километража е до 240 , термотроник, четери дискови спирачки , предните вентилирани , над задните врати има плафончета за осветление подгряване на предните седалки и страничните огледала и други глезотийки .
Обаче така и не разбрах тоя моя двигател къф е . Дебитомер намерих и излиза по номера че е от пасат 1,8 .
Милчо от Авел - Пловдив казва , че най вероятно това е от първите Венто и са му сложили някъв пасатов двигател Абе било няква сбирщина - но оригинална , щото пък сменях гарнитура на главата и излиза за 2000 куб. От пасат с мотор GX не става - абе и аз незнам що за кола карам . Иначе е голяма фурия върви мноооого
Имали начин да проверим по номера на рамата с какъв двигател е излязла колата от завода
Обаче така и не разбрах тоя моя двигател къф е . Дебитомер намерих и излиза по номера че е от пасат 1,8 .
Милчо от Авел - Пловдив казва , че най вероятно това е от първите Венто и са му сложили някъв пасатов двигател Абе било няква сбирщина - но оригинална , щото пък сменях гарнитура на главата и излиза за 2000 куб. От пасат с мотор GX не става - абе и аз незнам що за кола карам . Иначе е голяма фурия върви мноооого
Имали начин да проверим по номера на рамата с какъв двигател е излязла колата от завода
TURL написа:май не му е тук мястото, но като стана на въпрос, някой знае ли линк където може да се провери какво включват модификациите CL, GL, GT, CLX, GLX, аз на багажника нямам никакви надписи
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... B%E8%EA%E8
Vento написа:Серийно май няма такова... Поне никъде не съм виждал наживо и по каталози. Но нека и колеги да кажат де....
...
VW VENTO Modèles spéciaux:
1.VW VENTO ATLANTA;
2.VW VENTO ATLANTIC;
3.VW VENTO CL SPECIAL;
4.VW VENTO CLX;
5.VW VENTO EUROPE;
6.VW VENTO GLX;
7.VW VENTO SPORT EDITION;
8.VW VENTO TAXI;
9.VW VENTO TX
VW VENTO Exotiques: VW JETTA
http://bunnik.club.fr/vokve101.htm
Мисля си, че вентото на колегата е някое от изброените модели, но без техническа характеристика на всеки модел, трудно може да се разбере.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Хм, доколкото разбирам това е някаква рядка модификация май само за Франция... Другаде не се мярка. Както и да е, явно има. А другите там Атлантик, Юръп и т.н. са ясни, те са просто подмодификации на изброените CL, GL, GT, CLX, GLX, които са основните...
Дай да го видим наживо (на снимки де) това Венто ... че се явява някаква рядкост
Дай да го видим наживо (на снимки де) това Венто ... че се явява някаква рядкост
-
Бако
- Автомобил:
- Двигател:
Радотом виж че съм снимал и бележката в багажника която показва , че колата е венто 81 киловата , номер на рамата който си отговаря ит.н Как ще е сменен двигатела и бележката ли да са сменили при условие че в нея пише номера на рамата а ?
Не се заяждам просто никой не може да ми отговори какъв е двигателя 1,8 2,0 щото както съм писал по горе по всички каталози излиза че е от пасат 1,8 .Обаче както виждаш двигателя е като 2000 куб 2Е , гарнитура за главата е сменяна за 2Е ит.н
Абе незнам просто някой ако знае нещо по въпроса да ме светне .Иначе колата е пушка - бяга много и ще си я карам засега
Не се заяждам просто никой не може да ми отговори какъв е двигателя 1,8 2,0 щото както съм писал по горе по всички каталози излиза че е от пасат 1,8 .Обаче както виждаш двигателя е като 2000 куб 2Е , гарнитура за главата е сменяна за 2Е ит.н
Абе незнам просто някой ако знае нещо по въпроса да ме светне .Иначе колата е пушка - бяга много и ще си я карам засега
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
2Е е мотора, същия като на мойто Венто е!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”