колkо гори голф 3 GTI 16V
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ами без да се види колата не може да се каже дали си заслужава а и те всички са с тези екстри които си изброил а и изобщо GTIтата са с много екстри.Просто е много индивидуално за всеки защото има такива които и 4000лв не си заслужвата а има и по 8000лв и нагоре които без да се замислиш може да дадеш.lubosparco написа:Ей rusiq_24 благодаря за съветите и моляте не се карай с инати които не разбират красотата и мощноста,абе изобщо разбрах много работи и ти благодаря за съветите!!!Само искам да те питам vw golf 3 GTI 16v с бордови комп. с четири ел. стъкла с климатик на 90000км реални заслужава ли си за 6000лв?

zdrash написа:мойта е пасат ама все пак
София - Плевен -Троян - Плевен - София със
средна скорост 100-110кm/h - 6.3l/100km на бензин
Бургас - София на газ - под 160km/h само в населените
места с включен климатик -9.6l/100km
в София 11.5-14.8 на газ (на бензин не знам-тва съм заскъл)
С нормална газова уредба ли си или с газов инжекцион и прави ли ти някакви проблеми? Щото аз имах 2 голфа АБС и АБУ и на газ ми събираха грешка. А сега съм се замислил или за ТДИ или ГТИ зависи от цената и състоянието.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Хайде и моята статистика:
извънградско 8.5 с клима нон стоп и 120-160 км/ч диапазон на каране
градско 10-16 в зависимост от часа и зоната на каране в София и колко са ми напрегнати мускулите на десния крак
Но скоро настъпи промяна ..... вече съм с газов инжекцион.
Много ще скочат при това положение и ще питат защо на ABF - отговора е ясен.
Все още засичам разхода на газ но мога да кажа за тягата, че с газовия инжекцион до 5000 оборота не усещам разлика с карането на бензин. От там нагоре отстъпва по мощност на бензина. Но кранчето на газта не е пуснато докрай така, че и там може да се вдегне тягата. Но няма смисъл. Ако вдигам над 5000 оборота означава гонка, а гонката задължително е на бенз
Просто едно ЦЪК на копчето 
извънградско 8.5 с клима нон стоп и 120-160 км/ч диапазон на каране
градско 10-16 в зависимост от часа и зоната на каране в София и колко са ми напрегнати мускулите на десния крак

Но скоро настъпи промяна ..... вече съм с газов инжекцион.
Много ще скочат при това положение и ще питат защо на ABF - отговора е ясен.
Все още засичам разхода на газ но мога да кажа за тягата, че с газовия инжекцион до 5000 оборота не усещам разлика с карането на бензин. От там нагоре отстъпва по мощност на бензина. Но кранчето на газта не е пуснато докрай така, че и там може да се вдегне тягата. Но няма смисъл. Ако вдигам над 5000 оборота означава гонка, а гонката задължително е на бенз

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”