колеги въпросът ми е следния имам 2000 1.8т пасатор карам си и изведнъж коледна елха зумери стоп стоп лампички на абс и на аср и на ръчната едновременно святкат и изведнай угасват и после нищо до следващия път светкат и угасват когато си искат и остават светнати за колкото си искат а когато угася колата и после запаля ги няма
Въпросът е следния ако я закарам за диагностика и лампичките не светят точно в тоя момент(което винаги се случва) дали ще разберат от каде идва проблемчето.
А и борда ми изписва следното Break Fault . Service Manual.
Това си го превеждам ама няма никакъв смисал.
Помагайте.Благодаря.
B5 ABS ту има ту не
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: B5 ABS ту има ту не
Ммм-да! Регистрираната грешка ВИНАГИ остава записана в паметта (даже и след разкачане на акумулатора) независимо дали лампите светят или не. Лампите светват само когато се появи грешката (или поредица от грешки) иначе компютъра си я помни. Между другото ако това, което описваш се получва при преминаване през неравност и/или дупка най-вероятната причина е лош контакт на буксата на датчика на някое от колелата. На кое обаче ще си каже диагностиката на която пък ти препоръчвам да отидеш при първа възможност.naskocanada написа:...
Въпросът е следния ако я закарам за диагностика и лампичките не светят точно в тоя момент(което винаги се случва) дали ще разберат от каде идва проблемчето.
...
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря на всички отговорили ще я проверя сега в понеделник аз малко при никой не мога да ида защото сега живея в канада ама поне да знам (което разбрах) че диагностиката ще отчете нещо.
Отивам в оторизиран сервиз на фв. А мейдо другото когато засвяткат лампите има моменти в които остава да свети само тая на ASR-а което какво по точно значи. Че има абс а няма аср или че ги няма и двете. По принцип нали аср-а се управлява от абс модула?
Отивам в оторизиран сервиз на фв. А мейдо другото когато засвяткат лампите има моменти в които остава да свети само тая на ASR-а което какво по точно значи. Че има абс а няма аср или че ги няма и двете. По принцип нали аср-а се управлява от абс модула?