Вечна тема - разход
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Екстра си е ... като не ти е "тежък" крака.Smeagol написа:430 км с почти 23 литра дизел. От тези 430 км 2/3 (300 км) по магистрала Хемус с около 90 км/ч и 1/3 (130 км) в София, но без фрапиращи задръствания. Слава богу сега ги нямаТа разход 5.3 л, което според мен е изненадващо
малко за AAZ мотора.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
FaTDoG написа:Пич не съм казал,че лъжеш,не казвам,че е невъзможно,просто съм изумен.maiz написа:Ок, аз лъжа.
Сега е възможно. В София няма движение

От единия край на столицата до другия за не повече от 20-30 минути! Кога е било така... Така че сега "градското" в София е равносилно на натовареното "градско" в другите градове

Така че разход от 5.5 не е невъзможен...
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес за пореден път се убедих, че ABD-то ми е "златно"
100 километра с 5.5 литра
Маршрута е от Радомир до Кривина. 40-тина километра в София ( предимно по околовръстното) и другите от София до Радомир по новата магистрала при драгичево, където под 100 не съм падал
В радомир навъртях 20тина километра за 2-3 дни градско и днеска допълних отново до преливане
Резултата - 5.5/100 Нормално каране до 3 - 3.5 оборота сменяне на предавките както си карам винаги
След 3-4 часа заминавам на море и като се върна след 10тина дни ще напиша как съм се представил

100 километра с 5.5 литра

Маршрута е от Радомир до Кривина. 40-тина километра в София ( предимно по околовръстното) и другите от София до Радомир по новата магистрала при драгичево, където под 100 не съм падал

В радомир навъртях 20тина километра за 2-3 дни градско и днеска допълних отново до преливане

След 3-4 часа заминавам на море и като се върна след 10тина дни ще напиша как съм се представил

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”