Струва ми се че ми MFA-то показва голям разход

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Струва ми се че ми MFA-то показва голям разход

Мнениеот Bojo » Нед 29 юли 2007 22:39

Днеска изпаднах в дълбок потрес :shock. Не бях цъкал MFA-то от доста време и тая вечер ходихме до нашите на вилата -40 км в 2-те посоки. Поне 3 пъти го нулирах и ми показва 7,5 до 8,8 разход при около 80 км/ч
Иначе ми показва разход от 6.4 при същата скорост. Зареждах от ОМV сутринта. Преди това само от Петрол и ЛукОйл съм зареждал. Разлика във вървенето май нямаше
Преди време ми сменяха гарнитурата на аспуха и МФА-то не ми работеше коректно-даваше разход между 40 и 60/100. Уж нямаше незакачени жици и маркучлета.... прозрачното маркучле дето влиза отзад в таблото винаги ми е бело запушено.. Вярно че с болкит :) :) :), ама си беше запушено и МФА-то си показваше Както и да е.. Махнах болкита и го вкарах в щуцера дето сърчи от тръбичката за вакуума и пак си заработи. Надявам се правилно щото като гледам и стрелката на резервоара, горе-долу ми се връзва.

Та след тия обяснения- да почвам ли да се къхъря здраво и :horror: и :077: и да си :banghead: да търся няква повреда или никога повече да не зареждам от ОМV?

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Re: Струва ми се че ми MFA-то показва голям разход

Мнениеот kam_tod » Нед 29 юли 2007 23:15

Bojo написа:...............Зареждах от ОМV сутринта. Преди това само от Петрол и ЛукОйл съм зареждал. Разлика във вървенето май нямаше
............... да търся няква повреда или никога повече да не зареждам от ОМV?

Имаме участник, познал точния отговор. :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”