моля за мнение
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
сега се прибирам от морето и за това не съм писъл и отговарял иначе това ми го прави един приятел идеята беше моя а за пари не сме говорили,но ще го питам и ще кажа колко струва едно такова удоволствиеLudaka написа:Adnan написа:Ludaka написа:Колега екстра е!!!!!!!!!!
Кви пари ти излезна и кЪде си го направи и има ли богат избор на некви такива картинки ?
Евала пич супер е станало подкрепям колега и аз бих си сложил да споделиш от къде колко и избор плс.
бате още не си ни отговорил!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
zemon_CA9977AA написа:сега се прибирам от морето и за това не съм писъл и отговарял иначе това ми го прави един приятел идеята беше моя а за пари не сме говорили,но ще го питам и ще кажа колко струва едно такова удоволствиеLudaka написа:Adnan написа:Ludaka написа:Колега екстра е!!!!!!!!!!
Кви пари ти излезна и кЪде си го направи и има ли богат избор на некви такива картинки ?
Евала пич супер е станало подкрепям колега и аз бих си сложил да споделиш от къде колко и избор плс.
бате още не си ни отговорил!
Чакаме

- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- katosun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
petko5 написа:Много добре изглежда, направо е супер, много добър художник си![]()
![]()
Това животно (извънземно) ми прилича, на един филм от преди 10-12год.( извънземни същества, малки на вид, нападат земята, беше черна комедия), не помня името на филма
Мдааа - ефекта е като от "Критърси"-те - поне 4 серии бяха. Всеядни.
Много готино червено

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”