Да, дава ти пъпно ифно за състоянието на автомобила.ico6304 написа:Аман, от пишман майстори - и мен почти ме бяха засилили по същата лайсна. Добре , че са пичовете от форума. Много са точни - и колегата е прав - за 10 лв максимум ще ти кажат всичко за колата.
VAGcom - компютърна програма +букса за свързване с компа на колата, за диагностика на VW и Audi).
проблем с голф 4 1.9tdi 110кс...трудно пали няма компресия
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: AHF
абе то хубаво ама знаеш ли на колко такива компютри съм го закачал и нищо еди му мамата направо съм пред самоубийство мисля да си режа вените вече...намразих си колата запалих един два сервиза и пак нищо....закарах я при едни тук в софия и те ми я върнаха по развалена отколкото беше и на всичкото от горе ми бяха счупили копчето за ел. огледалата и нищо неказват правят се на луди,но им се наложи да ми го сменят...става въпрос за "Дунев сервиз"
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ми те повечето майстори с компютри гледат за грешки и за тва нищо не ти казват и понеже не намират грешката и почват да си размишляват/а не им се удава/.То трябва да се гледат параметрите и да се разсъждава над това как бачка мотора и кво му е
Тва че си я водил на много майстори сам си разбрал че я връщат по развалена - тия първо незнаят кво да пипат и чупат и второ имат навика да ти сменят частите 

- sharan4e
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Ми те повечето майстори с компютри гледат за грешки и за тва нищо не ти казват и понеже не намират грешката и почват да си размишляват/а не им се удава/.То трябва да се гледат параметрите и да се разсъждава над това как бачка мотора и кво му е

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”