Кажете ми колко трябва да е компресията на Голф 3 2.0 8в. (115 к.с.), за да изглежда че е в добро състояние???И колко трябва да е допустимата разлика м/у цилиндрите?
И възможно ли е да му се сипят разни добавки,така че (поне така съм чувал) да изглежа добре първите 300-400 км? Б смисъл дали някой търговец би ме метнал?
Благодаря Ви!
Кажете ми колко трябва да е компресията на Голф 3
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ако се огледа внимателно-не би трябвало да може да те метне.
маслото го извади с щеката и на едно стъкълце го протрии с малко парцалче. ако се матира стъклото след избърсването и обезмасляването му-има гадости вътре. мириса също може да го издаде. само че не мога да ти обясня как...
компресията е 13 макс и 10 мин. но ако духа от картерните газове и въпреки това дава висока компресия-значи яко лапа масло.
има много такива щуротии-няма да мога да ти ги изпиша всичките...
маслото го извади с щеката и на едно стъкълце го протрии с малко парцалче. ако се матира стъклото след избърсването и обезмасляването му-има гадости вътре. мириса също може да го издаде. само че не мога да ти обясня как...

компресията е 13 макс и 10 мин. но ако духа от картерните газове и въпреки това дава висока компресия-значи яко лапа масло.
има много такива щуротии-няма да мога да ти ги изпиша всичките...
Благодаря Ви за бързите отговори
Благодаря Ви за бързите отговори,братлета,но все пак кажете ми за разликата на компресията м/у отделните цилиндри колко е допустимата и колко да е компресията на добрия двигател:)
и духането на картерни газове при Голф-а как се определят-има ли криг който ги връща обратно и къде??Как да го намеря?
и духането на картерни газове при Голф-а как се определят-има ли криг който ги връща обратно и къде??Как да го намеря?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”