Разбита предница, рейка или какво
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбита предница, рейка или какво
Преди половин година минах с голфа през едни метални профили на магистрала Хемус. Пораженията бяха изкривени до неузнаваемост джанти, биалетки и т.н. по предницата. Купих чисто нови гуми и джанти, майстора оправи каквото можа, сега вози перфектно, карета са на 6 и не клопа никаде, но остана нещо, което не знам от къде е. При ускорение на скорост след 110 км/ч колата тръгва да криволичи на ляво на дясно съвсем произволно и това го прави само на скорост иначе на свободна няма проблем. На десен завой създава чувството че не завива и ми дърпа волана от ръцете. Не трака на завой, което ме навява на мисълта, че не е каре. От какво може да е - рейка, изпуснал амортисьор(на пръв поглед изглеждат добре) или?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
съжалявам за случилото се колега - доста неприятно е и е свързано с много разходи.
според мене е възможно дясна полуоска да се е поизкривила малко и при по-висока скорост да се усеща.
Трябва да се огледа - на едната имаше сложен един топуз /баланс/ но не помня точно на коя.
Пожелавам ти успех с оправянето на колицата.
според мене е възможно дясна полуоска да се е поизкривила малко и при по-висока скорост да се усеща.
Трябва да се огледа - на едната имаше сложен един топуз /баланс/ но не помня точно на коя.
Пожелавам ти успех с оправянето на колицата.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
И мойта трьгва да криволичи след 110 двапьти ходя на баланс на гуми правих и реглаж на преден мост.Криволиченето се усеща още повече след като наскоро смених задни пружини и амортисьори не са нови,но са по добри от старите.Ходих при майстора който ми смени задните и извода е че предните са за смяна в сравнение с задните предните нямат тази сила на гасене както задните и от там криволиченето нестабилност в завой и при спиране.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”