Втора бенз помпа изгорих...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Втора бенз помпа изгорих...
Какви правила да спазвам за да не изгарят тия пущини....
....четох из форума и спазвам следното: бензин прясен да има поне над 15 литра...филтъра да се сменя често...на всичкото отгоре изблизах резервоара до блясък и пак гръмна на път за морето след минати 200 километра на газ ми се наложи да изпреваря и цъкнах на бенз и ме предаде....

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Втора бенз помпа изгорих...
chefito написа:Какви правила да спазвам за да не изгарят тия пущини........четох из форума и спазвам следното: бензин прясен да има поне над 15 литра...филтъра да се сменя често...на всичкото отгоре изблизах резервоара до блясък и пак гръмна на път за морето след минати 200 километра на газ ми се наложи да изпреваря и цъкнах на бенз и ме предаде....
хм а ти колко си сигурен че гори от нещо такова.. попринцип помпата гори когато се напълни с баластра вътре .. от нередовен бенз .. от буклуци в резервоара.... а неможе ли да е някаква неизправност по тока ? за колко време изгори 2 броя ?.. ебати приятел на пасата изгори оригиналната на 200к сложи някакво менте.. вече е на 250к и си държи .. като се има в предвид че не слага 98 или някакви хубави горива .слага 95.. филтъра не съм сигурен че изобщо го е сменял скоро

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:... ми се наложи да изпреваря и цъкнах на бенз и ме предаде....

Сега сериозно- с какво го близа резервоара, някой химически бъркоч да не е станал?
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа: наложи да изпреваря и цъкнах на бенз и ме предаде....
Колеги да си призная и аз така изпреварвам отвреме на време. Еле по предел не мога да рискувам.
За проблема и на мене по скоро ми прилича нещо на кабел.
На бащата на пасата понякога жужи като стара фуражомелка, ама е нормално щото той все си е на резерва, и най-интересното е че още работи.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
ANNIHILATOR написа:chefito написа: наложи да изпреваря и цъкнах на бенз и ме предаде....
Колеги да си призная и аз така изпреварвам отвреме на време. Еле по предел не мога да рискувам.
За проблема и на мене по скоро ми прилича нещо на кабел.
На бащата на пасата понякога жужи като стара фуражомелка, ама е нормално щото той все си е на резерва, и най-интересното е че още работи.
и двете загинаха геройски без звук да кажат
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:balamata написа:Като отвориш капачето на предпазителите,извади номер 18 и ще видиш.Той е за помпата.
....знам кой номер е и къде седи попитах колко ампера е...
той иска да ти каже да свалиш бушона и да видиш колко пише на него

но теб те съмнява че твоя не е предписаните ампери, така че този начин не ти върши работа

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:chefito написа:balamata написа:Като отвориш капачето на предпазителите,извади номер 18 и ще видиш.Той е за помпата.
....знам кой номер е и къде седи попитах колко ампера е...
той иска да ти каже да свалиш бушона и да видиш колко пише на него
но теб те съмнява че твоя не е предписаните ампери, така че този начин не ти върши работа
именно! моя е 20ампера ма ми се видят много...почвам да чистя всички възможни проблеми по тая помпа.....че ми скъса нервите...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”