Наздраве батинка

Vizor написа:Красенце .. жив и здрав да си (хубаво че вчера бях аз иначе нямаше да знаеш за рождения си ден да та ева и тебе) .. и тоя бързия атмосферния кр .. дето скоро стана бая по бърз искам да го видя как намазва хонди в Бургас баце...Успехи в живота и всичко най-най !
oHua написа:Vizor написа:Красенце .. жив и здрав да си (хубаво че вчера бях аз иначе нямаше да знаеш за рождения си ден да та ева и тебе) .. и тоя бързия атмосферния кр .. дето скоро стана бая по бърз искам да го видя как намазва хонди в Бургас баце...Успехи в живота и всичко най-най !
Бе той и в старото си положение ги къртише всичките.Турбо колите много ма тровят.
Малка част от тях да.Но зимата така или иначе ще съм под надув,та тогава аз ще съм този който ще ги тормози.Vizor написа:oHua написа:Vizor написа:Красенце .. жив и здрав да си (хубаво че вчера бях аз иначе нямаше да знаеш за рождения си ден да та ева и тебе) .. и тоя бързия атмосферния кр .. дето скоро стана бая по бърз искам да го видя как намазва хонди в Бургас баце...Успехи в живота и всичко най-най !
Бе той и в старото си положение ги къртише всичките.Турбо колите много ма тровят.
сега ще те тормозят ли пак ?
Vizor написа:еми баце.. надявам се да си изкараш супер днес !дано всичко което си си намислил да стане реалност.. знам че колите са ти слабост и се надявам някой ден .. някой светъл ден да имаш това което някога си мечтал !
Успех за напред.. че като гледам приближаваш 3 пред годинките ти![]()
НАБИРА СЕ КАТО КР НА БАЙР ДЕБА НЕГУАТА МАМААААААААААа
ИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта