ламбда соннда 1.6 101 к.с.
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ламбда соннда 1.6 101 к.с.
има ли заместител или трябва да тарся същата ........имало някакви симолатори ........някои чувал ли е
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бих си взел сонда за мотора,т.е. такава,която излиза по каталог.Има доста производители,това не бива да те притеснява.
Поразгледах и видях,че някои производители дават един и същ модел сонди за AFT и AEK.Даже същата сонда се използва и при 1.4 ABD и 2E.
Марки,както написах има доста - BERU,BOSCH,FACET,FEBI BILSTEIN,HELLA, JP GROUP, MAGNETTI MARELLI, MEAT&DORIA, SWAG, WALKER и то това са само тези,които ги има в текдок.Ако караш на газ и не ти се дават много пари за сонда,бих предложил Golden Lodge,около 80 лв е нормалната й цена.Може и по-евтина да намериш някъде.
Ако си караш на бензин бих ти препоръчал да си вземеш хубава оригинална сонда - от Порше БГ,Юни-то...за да бъде всичко наред.
Поразгледах и видях,че някои производители дават един и същ модел сонди за AFT и AEK.Даже същата сонда се използва и при 1.4 ABD и 2E.
Марки,както написах има доста - BERU,BOSCH,FACET,FEBI BILSTEIN,HELLA, JP GROUP, MAGNETTI MARELLI, MEAT&DORIA, SWAG, WALKER и то това са само тези,които ги има в текдок.Ако караш на газ и не ти се дават много пари за сонда,бих предложил Golden Lodge,около 80 лв е нормалната й цена.Може и по-евтина да намериш някъде.
Ако си караш на бензин бих ти препоръчал да си вземеш хубава оригинална сонда - от Порше БГ,Юни-то...за да бъде всичко наред.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Krasi Stojanow
- Автомобил:
- Двигател:
kamus11 написа:каде е товаkombito-tdi написа:тьрси китаиски в евро 07.
Погледни тук http://www.euro07.net/bg/shops.html#sofia
Аз пазарувам само от тях за всички налични коли у нас и съм супер доволен.Много добри цени, обслужване също и никакви проблеми с частите!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”