joker написа:
И ти даде [color=red]20 лева !!!!Ама сега разбирам защо така са ти набутали тази кола.....много си дащен ей!Пази се много ,че с тази мека душа......ще отнесеш някоя анадолска закачка......лоша работа брат!
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:BECK0 написа:Аз затова ще ви похваля плажа на Шкорпиловци... можеш да пиеш от водата, толкова кристално чиста е..
Пий...пий!!!!Тъкмо по биологичен начин ще преработиш и обеззаразиш корабните фекални води дето лятно време( когато корабите са на рейд срещу Галата и Паша дере.) изтичат и се носят от течението точно нататък....А после като те хване долнодиспептичния синдром(абе дрисък по народному) и се изходиш 25 пъти за един ден отзад ще заприличаш на турбореактивен самолет.....А може и да не пиеш ...същия ефект се получаваш и ако изядеш 5-6 миди от този район(през една мида на ден минава до 50 л вода)....Да ти е сладко....

joker написа:Навсякъде и олайнянено...няма никъде вече чиста вода!Из морската вода плуват огромни хищни бацили озъбени като бяла акула с празен стомах......а летовниците хапват яко,облекчават се често,често без да знаят къде изтичат собственитете им телесни отпадъци и после сами плуват сред тях като заедно с морската вода поглъщат и голяма част от тези материи...ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ....ТАКА СЕ КОНСУМИРА РЕЦИКЛИРАНА ХРАНА!
Много си прав !!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
Emilian2 написа
търся ВР6 ама не с 6 а с 8 клапана. и Компресора да надува над 10бара турбото, смисал да не е разпилван (компресора). Ако някои има (без зна4ение от цвета) да ми прати колата на снимки и цената щото ми е спешно.
Ако може без излишни коментари колата не е за мен а за един мои приятел, които е луд по тема коли и тема тунинг.
Обаче никои не си призна кои има такава кола, Свършиха ли
[/i]
търся ВР6 ама не с 6 а с 8 клапана. и Компресора да надува над 10бара турбото, смисал да не е разпилван (компресора). Ако някои има (без зна4ение от цвета) да ми прати колата на снимки и цената щото ми е спешно.
Ако може без излишни коментари колата не е за мен а за един мои приятел, които е луд по тема коли и тема тунинг.
Обаче никои не си призна кои има такава кола, Свършиха ли
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”