проблем с двигателя на ПОЛО 97г 1.0
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с двигателя на ПОЛО 97г 1.0
здравейте колеги!преди време писах за проблем с дросела на мойто ПОЛО 97г.,1.0 оттогава насам само проблеми:( след като смених дросела с чисто нов,жидяхме че и хидравличните повдигачи са за смяна.покрай тях сменихме един клапан,останалите са шлайфани и напасвани,сменени са болтове на глава и всички гарнитури.двигателя е като нов,но когато загрее на нормална температура,отново започват да играят оборотите на място:(колата се разтриса сякаш ще изгасне и след това оборотите се вдигат до към 1000-1100,след това застават уй стабилно на 700 и после отново падат сякаш ще изгасне:(жсички маркучи са проверени,ремъци ролки и т.н. На диагностиката показа грешка за ламбда сонда,но това беше защото е разкачана при ремонта и при махането на катализатора.след изчистване на грешката диагностиката не показва нищо и неможем да разберем каква е причината за този проблем,който мн ме дразни а и ми разбива тампони на двигателя,генерация и т.н. ПОМОГНЕТЕ!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
при Васко не съм ходил още,но се надявам скоро да се срещна с него.
компресия не съм мерил,но колата си върви добре,а и само ниските обороти ми се бъзикат и то когато загрее колата:(
имам чувството че перката за охлаждане като се включи дърпа голяма консумация на ток. абе незнам и аз вече какво става с тая кола:( лошото е,че и майсторите незнаят:(
компресия не съм мерил,но колата си върви добре,а и само ниските обороти ми се бъзикат и то когато загрее колата:(
имам чувството че перката за охлаждане като се включи дърпа голяма консумация на ток. абе незнам и аз вече какво става с тая кола:( лошото е,че и майсторите незнаят:(
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
колвги,здравейте пак!днес ходих при Васко.закачихме компа,даде грешка на ламбда сонда,но след изчистване на грешката компа не показва нищо,а колата си е със същия проблем.Васко каза че има леки притеснения за ламбда-сондата,но ако не е тя не може така лесно да каже какъв е проблема.бих сменил ламбда сондата но ако проблемът не е в нея само ще се набутам с пари:(единственото което ми хрумва е да се опитам да ползвам от някого сонда за 1-2 дни и да видя дали държането на колата ще се промени,ако не-да я оставям на Васко да я разглобява:(
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”