И някой чувал ли е нещо за ремъци Оптивелт?
Не мога да намеря във vagcat.com или ЕТКА....
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да намеря във vagcat.com или ЕТКА....
....тампоните на мотора и скоростната ми кутия. Искам да ги видя, че май трябва да ги сменям
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Първо, предолагам става въпрос за колата от гаража (СЕАТ-а). Второ, какво искаш да видиш - каталожния номер, или как изглеждат ? Имам ETOS, мога да погледна. А ако искаш може да погледнеш ТУК - има доста интересни неща (задал съм за езил руски, ама можеш да го смениш с който ти е по-удобен).
Ремъци с такава марка не съм чувал (но в сайта, който ти дадох, може и да ги има).
Ремъци с такава марка не съм чувал (но в сайта, който ти дадох, може и да ги има).
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Има и много други "екстри" - напр. да видиш дадена част за твоя автомобил в какви други се слага. Защото ако кажеш "искам тампон за Сеат" напр., ще ти кажат цена Х лв. Е да, ама тоя същия тампон е и за VW, и цената му е Y лв. (Х<Y).
Освен това виждаш една и съща част, производство на различни фирми, и съответно цената (в Германия).
Заслугата не е моя, а на колегата sstancheff. Частите могат и да се поръчват от Германия, но има малко добавка за доставката.
Освен това виждаш една и съща част, производство на различни фирми, и съответно цената (в Германия).
Заслугата не е моя, а на колегата sstancheff. Частите могат и да се поръчват от Германия, но има малко добавка за доставката.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Не мога да намеря във vagcat.com или ЕТКА....
The Red Guy написа:....тампоните на мотора и скоростната ми кутия. Искам да ги видя, че май трябва да ги сменям
Даже карам със такъв ангренаж вече 20000км
Купих го от ХобиКар
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”