ПОМОЩ!!! Голфа ми не върви!!!
- Graf_Vlad
- Автомобил:
- Двигател:
ПОМОЩ!!! Голфа ми не върви!!!
Скоро взех Голф III ABF 93 г. сложих му газ и в един момент се усещам че тоя голф не съм го тествал на максимална скорост - тествам го и крайния резултат е ужасяващ - повече от 180 км не иска да мръдне - нито газ, нито бензин - скоростта от 180 км не трепва. Тръгвам по майстори - сменяме ремък за да не е прескочил - е не беше, колата не се оправи. Един казва ограничител - те били много видове имало даже на "палеца", друг казва компресия - е утре отивам и това да видя и ако и това не е нямам идея какво може да е. Та ако някой има идея какво мойе да му е на това чудо моля ви кажете!!!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: ПОМОЩ!!! Голфа ми не върви!!!
Отговорът се крие във въпроса

Graf_Vlad написа:сложих му газ
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
а с каква газова уредба си? ако не е газов инжекцион си мисля, че е нормално да върви по-малко и на газ и на бензин след слагане на газовото, заради намаления дебит на въздух.
Смени и въздушен филтър, свещи и евентуално кабели на свещите.
Също така провери и катализатора да не е заминал (заминал е, ако предишния собственик не го е изкормил)
Смени и въздушен филтър, свещи и евентуално кабели на свещите.
Също така провери и катализатора да не е заминал (заминал е, ако предишния собственик не го е изкормил)
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
FreeSoul написа:realityman написа:...е как не върви 180 км/ч си е супер ти колко искаш да вдига 250 ли?това все пак е голф не е порше!
Ееее мерси за комплимента тъкмо мислех да си купувам Порше за да мога да си го карам с 250 ама то и голфа ми си вдига толкова така че няма да давам пари на вятъра

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
FreeSoul написа:realityman написа:...е как не върви 180 км/ч си е супер ти колко искаш да вдига 250 ли?това все пак е голф не е порше!
Ееее мерси за комплимента тъкмо мислех да си купувам Порше за да мога да си го карам с 250 ама то и голфа ми си вдига толкова така че няма да давам пари на вятъра
Ей по полека бре без малко да изкъртиш стрелката тя да не е за един ден бре

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”