Преоткривам Америка или...Влас - Paradise Beach
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:има ли къде да се паркира там?
да...значи има един хотел с купол...не съм сигурен за името му, но се слиза по неговият паркинг до една работна площадка между хотелите /има около 30-40 паркоместа/ значи намира се между хотела с купола и един хотел с тенис корт до улицата....оф много е лесно ама не мога да го обесня по добре...
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Има, до хотела, в който бях- Цезар Палас има малко стръмен участък, там спокйно влизаха коли, иначе паркинга на хотела е платен за тези, които не са гости на хотела и не е много голям.
Нямам цялостна снимка, но ето как изглежда паркинга на хотела- малък си е и почти винаги беше пълен:
П.С. не ме питайте аз какво правя на снимката
Едит: ей това стръмното в дясно е:

Нямам цялостна снимка, но ето как изглежда паркинга на хотела- малък си е и почти винаги беше пълен:

П.С. не ме питайте аз какво правя на снимката

Едит: ей това стръмното в дясно е:

Последна промяна от Ivo_Dinkov на Сря 01 авг 2007 22:02, променено общо 1 път.
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз да се включа
Това ми беше любимия плаж преди 5-6 години. Преди беше много по-голям и по-малко посещаван. От Робинзон до Елените - пясък, почти няма хора, а морето както го описа колегата. Сега ми прави впечатление от снимките, че и шлепа е излезнал много към брега. Преди се плуваше да стигнеш до него
За съжаление го съсипаха
Както съсипват всичко на нашето черноморие. Само някакви глупави хотели. И този на мултигруп - охраната преди 3 години даже ни гониха от плажа като бяхме там... Явно са се поочовечили сега малко.

Това ми беше любимия плаж преди 5-6 години. Преди беше много по-голям и по-малко посещаван. От Робинзон до Елените - пясък, почти няма хора, а морето както го описа колегата. Сега ми прави впечатление от снимките, че и шлепа е излезнал много към брега. Преди се плуваше да стигнеш до него

За съжаление го съсипаха

- katosun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дааа, и мен ме подгони носталгията...
Можеше на този плаж да си сложиш хавлията на 20-30 метра, а следобед и на повече от който и да е друг посетител... Можеше... да си правиш каквото поискаш... а после да си вземеш от ресторантчето палачинка със сладко... от смокини...аййдееее - няма вече.
Да, много си прав!!!!! Сега най-страхотните места са... недостъпните по суша

Можеше на този плаж да си сложиш хавлията на 20-30 метра, а следобед и на повече от който и да е друг посетител... Можеше... да си правиш каквото поискаш... а после да си вземеш от ресторантчето палачинка със сладко... от смокини...аййдееее - няма вече.
За съжаление го съсипаха Както съсипват всичко на нашето черноморие. Само някакви глупави хотели. И този на мултигруп - охраната преди 3 години даже ни гониха от плажа като бяхме там... Явно са се поочовечили сега малко.

- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Хотела е супер! Имах малко проблеми с резервацията, но проблема беше в агенцията, след разговор с управителката всичко се уреди
Единствено имам забележки към вечерята, закуската е сравнително прилична, но еднообразна всеки ден.
Ето ти снимки на хотела:
и една снимка на WC- то

Единствено имам забележки към вечерята, закуската е сравнително прилична, но еднообразна всеки ден.
Ето ти снимки на хотела:

и една снимка на WC- то

- Ivo_Dinkov
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа:Благодаря много Иво!
Коя агенция? Съни турс?
А и горе долу как да стигна дотам във Влас( ако не съм прекалено нахален) Може и на ЛС.
минаваш целият влас...минаваш и последният легнал полицай и след 200-300 метра ти е Цезар Палас...няма как да го пропуснеш има си купол или нещо като куличка...:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”