При мен свети само "врътката" - това което съм посочил със залената стрелка, а това с червената не свти и въпроса ми е така ли трябва да е?
Ето снимка:

Зелените стрелки ... това требе да свети и си свети когато дадеш контакт, но той колегата май вече разбра какво трябва да направи.durexxx написа:Става въпрос за таблото отляво на волана на Г3 , там където се включват фаровете и се регулира височината.
При мен свети само "врътката" - това което съм посочил със залената стрелка, а това с червената не свти и въпроса ми е така ли трябва да е?
Ето снимка:
simon написа:DAXC написа:Извади панела и в задната страна има кръгъл и дълбок отвор. Вътре се намира цокъла на крушката която осветява, това което при теб не свети. Бръкни с тънки и дълги клещи или с по-здрава пинсета и завърти в ляво или дясно. Така ще извадиш крушката, която струва 1-2 лв.[/quote]На мен за тази лампичка ми обадиха някаква цифра от порядъка на около 10 лв.Сложих си диод стана супер,а даже не знаех,че трябва да свети там,но една вечер асе загледах на братовчед ми по таблото
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: DrEbNiA и 93 госта