ГLГLГL написа:bulr1dr написа:ГLГLГL написа:За щастие по нашия край повечето хора карат без фарове денем през лятото. Здравият разум надделява.
Аз като гледам статистиката маи във вашия край други неща надделяват но не и здравия разум

Покажи я тая статистика - къде я пише? И какво мислиш за здравия разум в София, че нещо ми звучи как да го кажа по-културно - абсурдно.
Статистика е може би силно казано, просто гледах повечето хора тук как са гласували!Колкото до крайщата, нямам нищо против който и да е град в БГ, просто ти спомена за твоя край и аз така ти върнах изречението!Мн неща се изписаха в темата, кой са предимствата и кой недостатъците...аз лично си ги резюмирам така:
+ 1. По добра видимост на колите при изпреварване, в далечината, в тъмни участъци от пътя, и ваобще като цяло!
2. Това според мен, води до по малко ПТП-та поради недовиждане и т.н и влияе на сигурността по пътищата!(Сигурността на пътя се влияе от мн фактори и според мен това е един от тях!)
- 1. Пестене на пари за бенц (6% вдигане на разхода)
2. Изморяване на очите на някои хора (въпреки че ми се струва малко странно при толкова мн други фактори, този може би е най незначителния)
Както и да е спора е безмислен аз ще продължа да си карам на фарове пък ти без!