Газ на нова лизингова кола?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Газ на нова лизингова кола?
Сестра ми си взела корса 1.4 новия модел, ама като я купувала я наредили че гори 5/100 и тя се зарибила яко и я поръчала без да ме пита...естествено бензинова кола няма как да гори 5/100 и сега тия 8/100 ще и дойдат наногорно щото върти не малко. Та въпроса ми е в гаранционните условия има ли опция за газ или да забрави нацяло?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:Да пита там откъдето я е купила - в някои случаи позволяват (не се сещам обаче за коя марка ставаше въпрос). Всъщност за новите Опел-и съм чувал хубави работи. Но това е вече друга тема.
най-евтино излиза и са най-красиви.......ми аз и казах 1.3 cdti да взема ма ония педали там понеже щяли да имат дизели след нова година и я накъпали че горяла 5/100...ся не искат да връщат капарото дейба цървулите...
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:shenko написа:колега моя Пасат до първата смяна на масло гореше над 10, а му дават 6.5 градско, но после всичко си дойде на място
оня големия черен пасат 6.5/100![]()
![]()
![]()
еее ся като казвам нормализира имах впредвид падна на 8 л. с моето каране

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Газ на нова лизингова кола?
chefito написа:Сестра ми си взела корса 1.4 новия модел, ама като я купувала я наредили че гори 5/100 и тя се зарибила яко и я поръчала без да ме пита...естествено бензинова кола няма как да гори 5/100 и сега тия 8/100 ще и дойдат наногорно щото върти не малко. Та въпроса ми е в гаранционните условия има ли опция за газ или да забрави нацяло?
Поне при нас има,демек ако сложим ние газовата която е газов инжелционн на фирма Виале-Холандски по производство,няма проблем гаранцията се запазва иначе не.От къде сте го взели ако е от Дженерас Ауто там имам връзки

Колкото до харча на гориво запомни от мен първите 1500км. са много важни за автомобила демек трябва да се гали -да не се вкарва в обороти повече от 3000 оборота
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Газ на нова лизингова кола?
MITKO_DVD написа:Колкото до харча на гориво запомни от мен първите 1500км. са много важни за автомобила демек трябва да се гали -да не се вкарва в обороти повече от 3000 оборота
мдааа....... отначало както го свикнеш после така си върви

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”