Или пък ми дайте някакъв друг съвет
Благодаря ви предварително

dj_nako написа:значи тва е кутия от вида банд-пасс.бас рефлектора трябва да е 1,трябва де е в пространствторо пред говорителя а не както е сега зад,кутията е с добри размери(приблизително трябва да е 35х25х50),бас рефлектора да е с диаметър 76мм и дължина 150мм.
кажи ми какъв ти е говорителя че данните дето ги давам са за pioneer TS-W307 D2
Vizor написа:Абе и на мене ми е много чудно 12" на тая кутийка буквално.. гадно е .. + това що на тая кутийка имаш 2 дупки а имаш в себе си 1 рефлектор ?интересна работа .. незнам какво го мислиш изобщо
dj_nako написа:бас рефлектора трябва да е 1,трябва де е в пространствторо пред говорителя а не както е сега зад
agopov написа:Такааа,време е и аз да се намеся
dj_nako написа:бас рефлектора трябва да е 1,трябва де е в пространствторо пред говорителя а не както е сега зад
Не е задължителноВсяко акустично оформление изисква определено насочване на говорителя
Басрефлектора също не е задължително да е единм,може да са два,може да са три,пет или колкото има нужда за определената настройка
При неизвестните характеристики на тоя бас,определено трябва да се експериментира
Вземи си две пластмасови ПВЦ тръби или басрефлектори от магазините за аудиотехника,наппъхай ги в тия дупки и чуй.Ако свири прекалено ниско и няма удар,скъси малко тръбите и пак пробвай докато ти хареса.Също пробвай да обърнеш баса с магнита към затворения обем
Проба му е майката
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта