Здравейтер колеги !
Някой да знае откъде могат да се намерят крушките за осветление на уредите на арматурното табло, но на разумни цени, защото в Сакар ауто например са 11,00 лева
dimax написа:някой във форума преди време беше писал, че тези които си купил(от евтините) светели значително по-слабо ! колега митко, откъде взе вартата ?
Има едно магазинче за авточасти на бул.Възкресение срещу Булстрад посока пазара на Красно село
Здравейте аз имам следният проблем след като смених една от тези крушки сега въобще несвети.Някой може ли да ме насочи къде да търся.Таблото е вдо с една букса иначе светодиодите и стрелките си работят.
Преди малко отварях пак таблото и видях къде е проблема.Казвам го тук за да бъда полезен на други.След като свалиш някоя крушка след това със сигурност няма да светне понеже пистата която е отдолу е отлепена и крачетата на крушката немогат да я притиснат .Затова трябва да се свали отпред черната пластмаса и с помощта на отверка да сложиш лампичките така че крачетата й да застанат върху пистата за да дава контакт.