Има ли някой близко до Дондуков 61 да отиде до БЧК-то да ме запише че немога да изляза от работа деба мама му пък ще заемат местата за събота и неделя .. към 17:30 ще му оправя парите .. 24лв мисля че беше таксата..
ако има някой възможност ще черпя по бира след бачкане
Има ли някой близко до Дондуков 61?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:знаеш къде съм, иначе с най-голямо удоволствие за тебе винаги момко...
Айде де няма ли някой ?
знам баце.. ама деба не ми е далече но тука трябва да вися ЦЯЛ ден днеска щото наскачаха някакви глупаци да проверяват кабеляците и без мене немогат.. щото ако барнат нещо ще им одрежа главите
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има ли някой близко до Дондуков 61?
Vizor написа:Има ли някой близко до Дондуков 61 да отиде до БЧК-то да ме запише че немога да изляза от работа деба мама му пък ще заемат местата за събота и неделя .. към 17:30 ще му оправя парите .. 24лв мисля че беше таксата..
Колега, ако не си се записал не съжалявай, ако е ставало дума за тази Събота или Неделя. Аз ходих скоро да запиша жена ми за почивните дни, но нямаше места. Записването става поне седмица преди това. Така, че не съжалявай. Ще се запишеш в Понеделник. Таксата е 24лв. и се плаща предварително. Може и друг да те запише, но трябва да ти знае трите имена и ЕГН-то. Убиват ти времето с 4.5часа- астрономични. Събота и Неделя, ако отидеш не можеш да се запишеш. Записват само през седмицата.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Има ли някой близко до Дондуков 61?
Snejoky написа:Vizor написа:Има ли някой близко до Дондуков 61 да отиде до БЧК-то да ме запише че немога да изляза от работа деба мама му пък ще заемат местата за събота и неделя .. към 17:30 ще му оправя парите .. 24лв мисля че беше таксата..
Колега, ако не си се записал не съжалявай, ако е ставало дума за тази Събота или Неделя. Аз ходих скоро да запиша жена ми за почивните дни, но нямаше места. Записването става поне седмица преди това. Така, че не съжалявай. Ще се запишеш в Понеделник. Таксата е 24лв. и се плаща предварително. Може и друг да те запише, но трябва да ти знае трите имена и ЕГН-то. Убиват ти времето с 4.5часа- астрономични. Събота и Неделя, ако отидеш не можеш да се запишеш. Записват само през седмицата.
Отидох и се записах точно тогава когато исках.. места има стига да знаеш колко любезно да попиташ..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”