BMW пуска автомобил за деца
Снимка: Auto-pressГерманският производител на луксозни автомобили BMW вече предлага автомобили дори и за най-малките, съобщи Auto-press. Кабриолетът на третата серия, предназначен за деца, се предлага в две различни модификации- с крачно задвижване и с електромотор.
Детската играчка е оборудвана с електронна система за контрол на потеглянето, която гарантира плавно стартиране дори при рязко подаване на газ. Освен че гумите на автомобила са износоустойчиви, те гарантират и много тихо движение.
Максималната скорост на движение на кабриото на третата серия на BMW е 4 км/ч. С едно пълно зареждане (отнема около 15 часа), батерията на автомобила гарантира движение 1.5 часа.
Междувременно от BMW Group обявиха, че общите продажби на компанията за юни са се повишили с 15% до 150 285 автомобила. Купувачите предпочитат новата версия на BMW Х5, както и новата 3-та серия купе и кабриолет. Рекордът принадлежи на кабриолета, от който са реализирани 7296 бройки само през май.

BMW пуска автомобил за деца
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: BMW пуска автомобил за деца
DOCDOBREV написа:BMW пуска автомобил за деца
...електронна система за контрол на потеглянето, която гарантира плавно стартиране дори при рязко подаване на газ.
...гумите на автомобила са износоустойчиви...
...гарантират и много тихо движение.
тва не е БМВ! къде отиде дрифт изкуството? а бърнаута? от малки искат да ги развалят-лош бенгъл, лош...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бях горд собственик на такова автомобилче,но моето беше от по-новия модел - с 4 фара отпредmaiz написа:Stefan написа:Това е предшественика - Москвич 8-ак, който не предлага версия с електромотор а само с крачно задвижване. Позволява дрифтинг при по-стръмни и опесъчени улици![]()
![]()
![]()
Имах такъф като малък ... без електронна система за плавно потегляне обаче;)

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
DOCDOBREV написа:И аз бях горд собственик на такова автомобилче,но моето беше от по-новия модел - с 4 фара отпредmaiz написа:Stefan написа:Това е предшественика - Москвич 8-ак, който не предлага версия с електромотор а само с крачно задвижване. Позволява дрифтинг при по-стръмни и опесъчени улици![]()
![]()
![]()
Имах такъф като малък ... без електронна система за плавно потегляне обаче;)Беше и специална доставка от Москва.
И аз като малък имах такъв 8-мак ама ми харесваше да чупя

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”