Madj0 написа:Ако го направят това ще си караме старите коли
Хората са ти сложили червени чертички с максимално разрешената скорост, а ти...

tskostov написа:според мен е хубаво да има ограничение в макс скоростите на колите,особено на новите.....щото некой "гъзар" като хване некоя по новичка кола и започва да мисли че господ работи за него .... винаги ми е било неприятно примерно на цариградско да карам със 110км/ч (за което си заслужавам яко актове) и некой озад да почне да ми светка и свири с клаксона ,а и да карам на тръни като покрай мене преминават некви състезателчета със скъпата кола на тате!!!
Ludia написа:tskostov написа:според мен е хубаво да има ограничение в макс скоростите на колите,особено на новите.....щото некой "гъзар" като хване некоя по новичка кола и започва да мисли че господ работи за него .... винаги ми е било неприятно примерно на цариградско да карам със 110км/ч (за което си заслужавам яко актове) и некой озад да почне да ми светка и свири с клаксона ,а и да карам на тръни като покрай мене преминават некви състезателчета със скъпата кола на тате!!!
скъпа евтина, няма значение за скоростта![]()
а като караш по цариградско със 110, означава ли че аз немога да карам със 140 ???
Ludia написа:който иска да кара с 80 -> у десно и така никой на никого няма да пречи
Ludaka написа:Ludia написа:ограниченията в България са смешни, затова и никой не ги спазваУсобенУ "ТИ"
Ludia написа:Ludaka написа:Ludia написа:ограниченията в България са смешни, затова и никой не ги спазваУсобенУ "ТИ"
напротив, трябва да си призная![]()
откак влезнаха новите глоби, не съм вдигал 180 по цариградско.
карам с 100-120.
в града гледам повече от 70 да не вдигам
извън града си хващам някоя лъскава кола за "пилотна" и колкото тя, с толко и аз...
скоро ме хванаха със 25 отгоре ама минах с 10 лвиначе щеше 200 кинта акт ...... поне толко каза полицая де , не съм проверявал така ли е ама си е цифра
Ludia написа:Ludaka написа:Ludia написа:ограниченията в България са смешни, затова и никой не ги спазваУсобенУ "ТИ"
напротив, трябва да си призная![]()
откак влезнаха новите глоби, не съм вдигал 180 по цариградско.
карам с 100-120.
в града гледам повече от 70 да не вдигам
извън града си хващам някоя лъскава кола за "пилотна" и колкото тя, с толко и аз...
скоро ме хванаха със 25 отгоре ама минах с 10 лвиначе щеше 200 кинта акт ...... поне толко каза полицая де , не съм проверявал така ли е ама си е цифра
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта