--------------------------------------------------------------------------------
здравейте, преди седмица ми изгоря бензиновата помпа смениха я в сервиз но чувам някакво виене от помпата.старата беше оригинална и никога не съм чул такъв звук.след смяната зяпочнах трудно да паля и като запаля колата работеше много лошо започна да пуши,отидох на елкон и изгоряла ламда сондата,като я сменихме пушенето изчезна.на другия ден отново трудно палех ,като дигнах капака видях ,че два малки маркуча зад карбуратора висят свободно а от ляво до въздушния филтър има един по дебел маркуч които беше леко срязан.погледнах друг пасат 3-ка наместих маркучите и колата се оправи.какви са тези маркучи и за какво служат??????предварително благодаря
бензинова помпа
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте, колата е пасат 90г. щесе опитам да изпратя снимка.вече 10 дни нямаше никакви проблеми с паленето но сутринта отново направи проблем при запалването,чувасе ужасно щракане все едно на релета,след няколко опита да запаля на бензин и на гас накрая успях.защо се получи така не знам? цял ден карах на бензин и копчето за газ - бензин го бях оставил на положение за бензин,а по принцип винаги паля на бензин и после автоматично преминава на газ.дали нешто се беше ошашавила системата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кой ги знае каква помпа са ти сложили(даже може да са почистили твоята и пак да е тръгнала:twisted: ).Това е което мога да ти кажа.
Масовата помпа (за 1.8 АБС) за Пасат е по-рядко срещана от на другите модели,тя е една такава с 3 улея в долната част.Консултирай се със сервиза.Гаранция дадоха ли ти?Предполагам,не,щом си с газ.
Масовата помпа (за 1.8 АБС) за Пасат е по-рядко срещана от на другите модели,тя е една такава с 3 улея в долната част.Консултирай се със сервиза.Гаранция дадоха ли ти?Предполагам,не,щом си с газ.