seat leon 1.9TDI-питане

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Пет 03 авг 2007 7:29

tazma написа:Като цяло сьм доволен,вьрви повече от очакваното.....само дето се скапа турбото на 2000км.минати от мен.

Що ми се струва, че нещо са те метнали с Турбото ? След около 50к Км яко ръчкане (повярвай ми, взимам всичко от нея, дори 35 кончета на Brezel се задъхват :lol: , да чукна на дърво, проблеми за сега с турбото нямам. Имах обаче проблеми с управлението му и след мнението на "майсторите "в VW-Автотехнка, че си е заминало :evil: , се оказа , че си е още там :wink:

Потребителски аватар
tazma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tazma » Съб 04 авг 2007 11:01

Турбото не само се скапа,а се разцепи на две-дамек турбото има студена и топла час,поне аз така знам.А при мен тези две части се бяха отделили(в ената си рька хващаш топлата,а в другата студената)това имам на предвит.На колкото маистори бях казаха,че не са вижда ли такова нещо.Значи това ми се случи в понеделник(30.07.2007),и колата още е в сервиза,като я взема ще снимам старата турбина да я видите,най-кофтито е че неподлежи на рециклиране и трябва ше да се разделям с пове че пари,ама такав ми бил касмета(силно се надявам двигателя да не е пострадал) :(

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Пон 06 авг 2007 7:49

:bishop

stivenj
Автомобил:
Двигател:

Re: seat leon 1.9TDI-питане

Мнениеот stivenj » Сря 13 мар 2013 21:42

Колеги някой може ли да каже кои двигатели на сеат леон са 90 коня и без променлива геометрия,като букви означение.Държа на този двигател и също да не е ПД.До колкото ми стана ясно ALH- е с променлива геометрия.

dermon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermon » Чет 14 мар 2013 4:05

stivenj написа:Колеги някой може ли да каже кои двигатели на сеат леон са 90 коня и без променлива геометрия,като букви означение.Държа на този двигател и също да не е ПД.До колкото ми стана ясно ALH- е с променлива геометрия.

AGR

stivenj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stivenj » Чет 14 мар 2013 8:18

:th_up
dermon написа:
stivenj написа:Колеги някой може ли да каже кои двигатели на сеат леон са 90 коня и без променлива геометрия,като букви означение.Държа на този двигател и също да не е ПД.До колкото ми стана ясно ALH- е с променлива геометрия.

AGR

grishitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grishitu » Чет 14 мар 2013 11:02

Вземай с променливата геометрия(ALH), шкодата е с такъв двигател. Приятен двигател е, поне за мен де :cool

Върни се в “Дизелови агрегати”